Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi

Gaziantep şehrinde bulunan Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, şehrin tarihine ve kahramanlık destanına adanmış bir müzedir. Müze, ziyaretçilere Gaziantep'in tarihini ve 25 Aralık Gaziantep Savunması'nı interaktif bir şekilde deneyimleme fırsatı sunmaktadır.

Tarihçe

Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, 2015 yılında açılmıştır. Müze, Gaziantep'in kahramanlık dolu geçmişini gelecek nesillere aktarmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Tam bilet: 20 TL
  • Öğrenci bilet: 10 TL
  • Öğretmen bilet: Ücretsiz

Önemli Özellikler

  • Interaktif tarih deneyimi sunar.
  • 25 Aralık Gaziantep Savunması'na odaklanmıştır.
  • Çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapar.
Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, Gaziantep'in tarihine ilgi duyan herkes için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir müzedir. Burada hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi Yorumlar - 1

user319661

Gaziantep Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, tarihi olayları ve kahramanlıkları çok etkileyici bir şekilde yansıtan harika bir müze. Panoramik resimler ve detaylı bilgilerle ziyaretçilere tarihi bir yolculuk yaşatıyor. Müzenin düzenlemesi ve içeriği oldukça başarılı. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

11 Ekim 2024
ARÎN 27

ARÎN 27

Müze sadece Gaziantep tarihi içeriyor. Özellikle kurtuluş savaşı sırasında yaşananlar ile ilgili materyal var ilk bölümleri sıradan başlıyor ve eserlerin sayısı az ama ben finale bayıldım.Panaromik son iki bölüm harika ses efektleri de eklenmiş çok güzel olmuş.Müzenin içerisi temiz ve düzenli.Giriş ücreti pahalı idi 30 TL kişi başı ücret. İçeriye su almaya izin vermiyorlar ona dikkat etmek gerekiyor yoksa bütün suyu ya içeceksiniz yada döneceksiniz.

2024:01:23 13:50:22
Hakan G

Hakan G

Tarih olarak okullarda ne kadar ders alsak da çabucak unutuyoruz. Dünyanın her yerindeki insanlar gibi bizim de kendi tarihimizi, medeniyetimizi ve acılarımızı bilmemiz, bunları kendimize hatırlatmamız gerek. Panoroma müzesi Gaziantep özelinde gibi olsa da aslında yakın tarihimizdeki yaşadıklarımızı bize çok iyi hatırlatıyor. Mutlaka çocuklar ve büyükler gidip görmek gerek, duygulanıyor insan yer yer. Onun dışında belediyeye ait bir yer olduğu için müze kart geçmiyor ancak 30 tl tutuyor sadece, öğretmenler için ücretsiz.

2023:12:31 17:21:34
Rüyam Kısakürek

Rüyam Kısakürek

Gördüğüm en güzel müzelerden. Tarihimizi çok güzel anlatmışlar, özellikle Antep’in yaşadıklarını görüp de duygulanmamak ve gururlanmamak elde değil. Giriş ücreti çok uygun, 30tl. Tertemiz, duzenli, modern bir müze. Bence Gaziantep’in gurur kaynağı 👏🏼 özellikle üst katındaki panorama katı tek kelimeyle mükemmel, çok emek harcanmış

2023:10:26 13:51:42
mesut

mesut

Ogrenci yaş sınırı olmadan ücretsiz, 65 yaş üstü ücretsiz. Müze kart geçerli değil. Giriş ücreti 30₺Fazlasıyla değer.İçeride otomatik resim çekme makineleri var.Kent kart yaziyor üzerinde ama normal kredi kartını temassız kullanabilirsiniz .Önce resim çekiyorSonra mailinize mail atabiliyorsunuz ücretsiz veya temassız kullanıp 15tl karşılığı resminizi anında basıp çıkarıyor.Emeği geçenlere teşekkürler.

2023:11:30 06:37:53
Safa Öztürk

Safa Öztürk

En güzel Panorama müzelerinden biri. İçerisi dolu dolu. Etkinlik alanları mevcut. Çok hoş bir yer. Kültürü tarihiyle birlikte sunuyor. Kendinizi savaş alanında hissediyorsunuz. Öyle güzel uyarlanmış ki giriş, gelişme, sonuç gibi. Ben çok beğendim. Kendinizi tarihi sahnede hissetmek istiyorsanız ziyaret sebebiniz olabilir.

2023:10:30 20:59:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:30
  • Salı 08:30–17:30
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi 08:30–17:30
  • Pazar 08:30–17:30

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı