Saklı Konak

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Gaziantep Saklı Konak

Gaziantep Saklı Konak, Gaziantep şehrinde bulunan geleneksel bir konaklama tesistir. Tesis, konuklarına şehrin tarihi ve kültürel dokusunu yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Gaziantep Saklı Konak, 19. yüzyılda inşa edilmiş ve restore edilerek konaklama tesisi haline getirilmiştir. Tesis, geleneksel Gaziantep mimarisini yansıtan taş ve ahşap detaylara sahiptir.

Fiyat Politikası

Gaziantep Saklı Konak, konuklarına uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Oda fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Gaziantep konaklama deneyimi
  • Tarihi ve kültürel dokuya uygun dekorasyon
  • Konforlu ve modern odalar
  • Gaziantep mutfağından lezzetler sunan restoran
  • Şehir merkezine yakın konum
Gaziantep Saklı Konak, şehrin tarihi atmosferini hissetmek isteyen konuklar için ideal bir konaklama seçeneğidir. Geleneksel Gaziantep konaklama deneyimi yaşamak ve şehrin lezzetlerini keşfetmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Saklı Konak Yorumlar - 1

user319649

Gaziantep Saklı Konak Müze, tarihi dokusunu koruyarak ziyaretçilere harika bir deneyim sunuyor. Müzenin içindeki eserlerin sergilenmesi ve anlatımı oldukça etkileyici. Ayrıca konak da restore edilmiş ve çok güzel bir şekilde korunmuş. Tarihe meraklı olanlar için kesinlikle görülmesi gereken bir yer. Benim için harika bir deneyimdi.

11 Ekim 2024
Tarık Kırık

Tarık Kırık

İşletmesini Suriyelilerin yapıyor kendilerinin de getirdiği ürünleri sergiliyorlar konakta ve orada İşletmesini yaptığı yer de kafe tarzı yer yapmışlar çok gidilecek yer değil biz beğenmedik merak ettiğimiz için gittik.

2022:10:06 14:17:25
Onur GÜNGÖR

Onur GÜNGÖR

Güzel bir müze. İçindeki konakta kahve içip dinlenebilirsiniz de

2019:09:26 09:50:38
asim samli uretim

asim samli uretim

katarlılara satıldığını üzülerek öğrendiğim bir başka mekan daha, neden biz işletemiyoruzda katarlılar işlete biliyor zaten eski sahibi giderken değerli ve nadir eserleri götürmüş bu nedenle mutfak müzesindne yada herhengibir antikacıdan farkı kalmamış, birde yetişkin 4 tl cocuk 2 tl gezme parası istiyorlar. bahçede oturup cay kahve içseniz bile eğer söyle bir dolaştı iseniz bu parayı alıyorlar. yazık olmuş hep derim bu halk türbelere gösterdiği intizamın yarısını kültürel, tarihi, arkolojik eserlere/ alanlara gösterse avrupa kadar turizim gelirimiz olur

2019:07:22 13:53:42
Ezgi Şimşek

Ezgi Şimşek

Mekan çok çok güzel. Şehrin içinde ama sessiz,sakın, kuş civiltilarini duyabiliyorsunuz. Avlusu küçük ama çok şirin duvarlarda sarmaşıklar var. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kahvaltı icin geldik. Kahvaltısı bir akşam simit gibi falan değil ama kesinlikle yeterli. Yöresel olarak Gaziantep e özgü şekerli peynir böreği var. Henüz keşfedilmemişken ve kalabalık değilken gidilmeli. Burada kahvaltı yapıldıktan sonra bakircilar çarşısına falan gidilebilir yürüme mesafesinde.

2018:05:01 09:39:56
ahmet f. göklü

ahmet f. göklü

Gaziantep Kalesi'nin kuzeyinde,yeşili ve kuş sesleriyle,tarihi bir konakta düzenlenen Saklı Konak Koleksiyonu;başta Gaziantep olmak üzere tüm Ülke'den toplanan bakır eserlerinden meydana gelmektedir. Müzede, Osmanlı döneminde yaşamış bakır ustalarına ait sanat eserleri sergilenmektedir.

2018:10:24 20:07:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar 08:00–18:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı