Prestij Sineması Primemall

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Prestij Sineması Primemall

Gaziantep Prestij Sineması Primemall, Gaziantep şehrinde bulunan bir sinema kompleksidir. Sinema, modern ve konforlu salonlarıyla film tutkunlarına keyifli bir film deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Prestij Sineması Primemall, 2010 yılında açılmıştır. O günden bu yana kaliteli film gösterimleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Sinema bilet fiyatları, öğrenci ve tam bilet olmak üzere farklı kategorilerde sunulmaktadır. Ayrıca, hafta içi ve hafta sonu farklı fiyatlandırmaları bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu salonlar
  • Geniş film arşivi
  • Yüksek kaliteli ses ve görüntü sistemleri
  • Kafe ve atıştırmalık seçenekleri
Gaziantep Prestij Sineması Primemall, film tutkunları için ideal bir seçenektir. Modern salonları, geniş film arşivi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Sinema keyfini en üst seviyede yaşamak isteyenler için tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Prestij Sineması Primemall Yorumlar - 1

user319545

Gaziantep Prestij Sineması Primemall Sinema oldukça konforlu ve modern bir sinema deneyimi sunuyor. Film seçenekleri geniş ve gösterim kalitesi de oldukça yüksek. Personel ilgili ve hızlı hizmet veriyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilesi bir sinema salonu.

11 Ekim 2024
Nureddin Taha

Nureddin Taha

Gaziantep’in en kötü sineması!Bir bilet alıp iki filmi aynı anda izleyebiliyorsunuz, yan salondaki filmin sesi olduğu gibi sizin salonda yankılanıyor. Ses izolasyonu hak getire!Filmi izlerken patlamış mısır almanıza gerek yok, koltuk aralarında kalmış mısırlarla film izleme keyfinize keyif katabilirsiniz… Az biraz temizleyin şu salonları!

2023:10:20 21:15:18
yunus emre karaca

yunus emre karaca

Arkadaşlar sinemayı tüm salon olarak kış ayında atletle izledik yinede bi tarafımıza kadar terledik. Ekranı projeksiyon cihazıyla yansıtmışlar. Ses sistemi olarak küçük bilgisayar hoparlörü kullanmışlar. Herhangi bir film tecrübesi yaşayamadık. Gram aklınız varsa buraya uğramayın.

2023:12:23 21:13:38
Ahmet Uzun

Ahmet Uzun

Sinema salonlarına giden yerlerde yanan ışıkların çok canli kırmızı olması hiç uygun olmamış. Daha otantik ve aile odaklı ışıklandırma yapılabilirdi.

2023:12:23 14:35:42
Ay_sun Aysun

Ay_sun Aysun

Saatinden yarım saat sonra başladı film ve çok pahalı olmuş her şey 🙄 Lavaboda çok pis hijyen hiç yok

2024:01:18 15:03:35
Orhan TOPAL

Orhan TOPAL

Oppenheimer izlemeye gittiğim sinema. Buradaki yorumlara bakaraktan gidip gitmeme konusunda kararsızdım salonda klimalar gayet iyi çalışıyor, temizlik iyi. Fiyatı da halk günü 70 tl bence bu piyasada gayet uygun sadece gişedeki kız çok suratsızdı. Onun dışında gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

2023:08:11 09:27:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı