Hazreti Ali Cami

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Hazreti Ali Cami

Hazreti Ali Cami, Gaziantep şehrinde bulunan tarihi bir camidir. Cami, şehrin merkezinde yer almakta olup, ziyaretçilere ibadet etme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Hazreti Ali Cami, 17. yüzyılda Osmanlı döneminde inşa edilmiştir. Cami, o dönemdeki mimari özellikleriyle dikkat çekmektedir ve şehrin tarihine önemli bir katkı sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

Hazreti Ali Cami, ziyaretçilere ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Cami, herkesin ibadet etme ve manevi huzuru bulma imkanı sağlamak amacıyla ücretsiz olarak açıktır.

Önemli Özellikler

  • Tarihi bir cami olması
  • Merkezi konumu
  • Ücretsiz ziyaret imkanı
Hazreti Ali Cami, tarihi ve manevi bir atmosfer sunarak ziyaretçilerine huzur ve ibadet imkanı sağlar. Ücretsiz olarak ziyaret edilebilir olması da camiyi tercih etme sebeplerinden biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Hazreti Ali Cami Yorumlar - 1

user319533

Gaziantep Hazreti Ali Cami, şehrin en önemli ve tarihi camilerinden biridir. Mimari yapısı ve süslemeleri oldukça etkileyicidir. Caminin içinde bulunan süslemeler ve detaylar da oldukça dikkat çekicidir. Ayrıca caminin çevresi de oldukça güzel düzenlenmiştir. Cami, ibadet etmek için gelenlerin huzur bulabileceği bir ortam sunmaktadır. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir mekandır.

11 Ekim 2024
Demir Demir

Demir Demir

Verdiginiz emegin karşılığını bol bol alabileceginiz bir mekan. Girişler ücretsiz. Allah ibadetinden ayırmasın bizleri. Cennet ucuz değil Cehennemde lüzumsuz değil.

2020:02:08 17:54:11
K. K.

K. K.

Gaziantep in Güneykent mahallesinde ( Suriyelilerin çoğunlukla bulunduğu mah.) Çok güzel Camii. Hoca ve müezzin den Hz.Allah razı olsun.

2021:10:15 10:16:34
Mehmet Tan

Mehmet Tan

“Onlardan sonra, namazı zayi eden, şehvet ve dünyevi tutkularının peşine düşen bir nesil geldi. Onlar bu tutumlarından ötürü büyük bir azaba çarptırılacaklardır.”Meryem Suresi, 59. Ayet

2019:12:24 00:39:38
ADİL Bulur

ADİL Bulur

Güzel ve temiz bir Cami

2023:10:29 05:04:59
Hasan Alhussein

Hasan Alhussein

(رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاَةِ وَمِن ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاء) [إبرهيم-40] 16(Tanrm, Tanrm yapmak bizim beni tutmak yavrular benim ve yukar dua, dua kabul benim) [brahim -40]

2016:09:20 13:10:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı