Cizgi rent a car Gaziantep

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Cizgi Rent a Car

Cizgi Rent a Car Gaziantep, Gaziantep şehrinde araç kiralama hizmeti sunan bir kuruluştur. Şehirdeki turistik gezilerden iş seyahatlerine kadar geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Cizgi Rent a Car Gaziantep, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve geniş araç filosu ile müşterilerine güvenilir bir kiralama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek kiralama seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Geniş araç filosu
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Online rezervasyon imkanı
Cizgi Rent a Car Gaziantep'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlar, geniş araç seçenekleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Oğuzeli Cizgi rent a car Gaziantep Yorumlar - 1

user319505

Gaziantep Cizgi rent a car ile yaptığım film kiralama deneyimi oldukça memnun ediciydi. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Ekim 2024
Tolga Bakar

Tolga Bakar

Hizmet super yerel sirketlerle hic ugrasmayin ucaktan inin kapida sizi bekliyorlar zaten.sizi mekana alip kagit odeme işlerini halledip isinize bakiyorsunuz.5 gün ekstra kiraladim siteye girip chatrobot la uzattim sorunsuz.kalan odemeyi de arac teslim ederken verdim.son 10 senede 5 veya 6 kez arac kiraladim kaza yaptim sorun olmadi hirsizlik oldu sorun olmadi.Fiyat olarak da yerel kiracilardan cok daha uygun.cok sordum sorusturdum ama cizgi den uygunu yok buna akraba olan insanlar bile dahil.Kendi adima cizgi rent a car derim baska birsey demem.çok teşekkürler hersey icin.

2023:11:09 09:08:55
Can Yusuf

Can Yusuf

Bugün aracı teslim ettığımda oldukca sempatik davranan Persoleniz için teşekkür ederimAncak isviçreden araç kiralarken kerem isimli şahısa Ford Courer veya Fiat Doblo var dedi ve bende tamam Fiat Doblo olsun GaziAntep havaalanına geldiğimde bekliyen yok sonra Nihat isminde bir Personeliniz geldi beni alıp 5 veya 6 Km dığarda götürdü ve Rezerve yaptığım arac yoktur dedi bu tür şeylerin yaşanmaması Şirket bunlara Dikkat etmesi lazım.Tekrar görüşmek dileğiyle

2023:11:19 15:45:01
Yasar Cesur

Yasar Cesur

Yıllardır yol arkadaşım çizgi….ama şikayet değil temenni olsun arac iç temizliğe biraz daha dikkat edilirse sevinirim özellikle ön cam iç temizlik gececarac alınca sürüş kalitesini bayağı etkiliyor kirli ön camBaşarılarınızın devamını diliyorum

2023:10:10 06:06:29
ömer BULGUN

ömer BULGUN

slm cizgi rent a car yoneticilerine ve iscilerine tesekkurler hep yardimci oluyorlar ben 5 yildan beri araba kiraliyorum memnun kaldim herkese tavsiye ederim tesekkurler her sorunuma verdiler tesekkurler cizgi rent a car ailesine

2023:12:15 09:52:43
Ali Anusch

Ali Anusch

Ilk defa araba kiralama tecrübesi yasadim bundan dolayi bir kiyaslama yapma sansim yok fakat aldigimmiz araba ve bizi karsilayan arkadaslar cok iyiydi, sadece arabayi havaalani alim ve teslim olarak düsünmüstüm ama otopark araba teslim olayi cok taraftar oldugumuz bir durum degildi..

2023:10:19 05:07:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Oğuzeli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı