Holiday Inn Gaziantep – Şehitkamil

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Holiday Inn Gaziantep - Şehitkamil

Gaziantep şehrinde bulunan Holiday Inn Gaziantep - Şehitkamil, konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, iş seyahatleri, tatil ve diğer konaklama ihtiyaçları için ideal bir tercihtir.

Tarihçe

Holiday Inn Gaziantep - Şehitkamil, 2015 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Otel, modern tasarımı ve konforlu odalarıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Otelin fiyat politikası, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunan otel, misafirlerine kaliteli hizmetleri uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Spa ve fitness merkezi
  • Otopark imkanı
Holiday Inn Gaziantep - Şehitkamil, konforlu konaklama deneyimi, yüksek kaliteli hizmetler ve uygun fiyatlarla misafirlerine hizmet sunmaktadır. İş seyahatleri veya tatil amaçlı konaklamalar için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Holiday Inn Gaziantep – Şehitkamil Yorumlar - 1

user319431

Otel konumu, temizliği ve personel ilgisi açısından oldukça memnun kaldım. Odalar geniş ve konforlu, kahvaltı da oldukça çeşitliydi. Tek sıkıntı yaşadığımız nokta otoparkın biraz dar olmasıydı. Genel olarak güzel bir konaklama deneyimi yaşadık.

11 Ekim 2024
Osman Gönüldaş

Osman Gönüldaş

Merhaba,Sürekli seyahat eden biri olarak ilk defa Gaziantep’te bu hotelde kalmayı tercih ettim. 5 günlük konaklama sonucunda önceki seyahatlerimde niye burayı tercih etmediğime kızıyor ve üzülüyorum. Hotel konum olarak çok iyi bir lokasyonda. Reception’daki çalaşanların, valelerin, temizlik görevlileri, sabah kahvaltı sunumları ve orada çalışan arkadaşların ilgileri ve yardımseverliği bana evimin rahatlığını hissetirdi. Tüm çalışanlarınız özverili olması, markanızı en iyi şekilde temsil etmek için gösterdiği çabaları görmemek ve takdir etmemek mümkün değil. Gerçekten güzel bir ekipsiniz. Herşey için çok teşekkür ederim. Sonraki seyahatlerimde de görüşmek üzere. İyi varsınız.

2023:12:08 10:32:58
EMRAH ERDEM

EMRAH ERDEM

Çift kişilik odada iki adet tek kişilik yatağın birleştirilmiş halde sunulması oldukça rahatsız ediciydi, sabah kahvaltısı 7 de başlamasına rağmen, 8 e doğru tüm malzemeler konuyor, onun dışında bir sıkıntısı yok

2023:12:07 17:14:28
osman

osman

Merkezi konumda, kahvaltısı güzel. Otel biraz eski herhalde yataklar falan baya çökmüş özelliğini yitirimiş. Resepsiyondaki arkadaşalar ilgili ve yardımcılardı. Fiyatları kalitesine göre yüksek.

2023:12:29 17:19:25
serhat alıcı

serhat alıcı

Genel anlamda güzel diyebilirim. En beğendiğim resepsiyonda çalışan arkadaşlar çok kibar. Kat sorumlusu abla çok kibar ve oda temizliği gayet güzel. Sabah kahvaltısı güzel orada çalışan arkadaşlarda çok kibar güler yüzlü hepsine çok teşekkür ederim. Şimdi geleyim düzeltilmesi gerekilen durumlara akşam yemekleri güzel değildi ve çok beklettiler lobide birşeyler içmek isteyince bile çok bekliyorsun. Odalarda wifi güzel çekmiyor internetle işiniz varsa lobi de misafir ağı gayet hızlı ben 1007 de konakladım. Duş alanı küçük sular dışına gidiyor ve su birikiyor. duş başlığının tutucusu salmıştı kendini, birde pencere kapanmıyordu yol sesi çok geliyordu. Başka aklıma gelen bişey yok teşekkür ederim 😊

2023:09:27 05:44:33
Serengül Erdemir

Serengül Erdemir

Hayatımda bu kadar daha iş bilmez insanın bir arada olduğu bir otel daha görmedim. İş seyahati için gittiğimiz otelde asla 40 derece sıcağa rağmen klima çalışmıyordu. Resepsiyonda beklediğim 10 dakika da en az 5 kişi odasındaki bir şey çalışmadığı ile alakalı şikayete geldi. Size bir oda vereceğiz arada kapı gibi bir bağlantı var dendi. Tamam sorun değil ancak başka odanız yok mu neden o odayı veriyorsunuz dediğimde tüm odalarımız dolu dediler. Ancak daha sonrasında başka bir problem yaşadığımızda boş odaları olduğunu söylediler ve arkadaşımın odasını tercih ettiler.Çıkacağımız gün faturamız yanlış ücretten ve günden kesildi. Düzeltilmesini söylediğimiz gün hemen hallediyoruz diyip 5 gün sonra zor bela faturayı gönderdiler. Normal alması gereken ücret 1400 küsür lira iken bizden 1600 tl alıp para iadesi için IBAN istediler ancak 2 gündür bir de parayı atmalarını bekliyoruz. Her aradığımızda hallediyoruz gibi bir dönüş sağlayıp asla bir şey hallettikleri yok.Defalarca aynı ilde başka otellerde kaldık ancak bu kadar rezil bir otel asla görmedim. Aklınız varsa asla tercih etmeyin.

2023:07:25 13:54:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı