Grand Hotel Gaziantep

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Grand Hotel Gaziantep

Grand Hotel Gaziantep, Gaziantep şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

Grand Hotel Gaziantep, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Otelin fiyat politikası, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir. Otel, misafirlerine uygun fiyatlar sunarak kaliteli bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern tasarım
  • Merkezi konum
  • Konforlu odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
Grand Hotel Gaziantep, şehrin merkezindeki konumu, lüks ve konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefleyen otel, iş seyahatleri veya tatil amaçlı konaklamalar için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Grand Hotel Gaziantep Yorumlar - 1

user319427

Gaziantep Grand Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve odaları oldukça temiz ve konforluydu. Personel de son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

11 Ekim 2024
İbrahim H. Yiğit

İbrahim H. Yiğit

Gaziantep’in ilk otellerinden biri ve gerek merkezi konumu gerekse tecrübesi ile öne çıkıyor.Çatı kattaki Restaurantta yemek yemek inanılmaz keyifli. Zira muhteşem bir manzaraya sahip. (Mümkünse yaz akşamlarında tabi 🙂)

2023:12:11 03:35:19
Cengiz AVCI

Cengiz AVCI

Gaziantep şehrinin kent girişine yakın baya eski ama bir o kadar da şık bir mekan öyle ki bir çok insan için yön alan ve buluşma (grand sağa sola karşı gibi)yön konumundadır şehir için bir karma değer sunduğu kaçınılmaz ama biraz daha sosyal sorumluluk projelerinde daha bilinir ve tanınır olması kendilerine ve Gazi şehrinize katma değer sunacağı kanısındayım

2023:11:02 08:09:42
Çağlar Yıldızdal (Çağlar Y)

Çağlar Yıldızdal (Çağlar Y)

Harika bir otel. Otelin konumu çok iyi. Personeller çok ilgili. Temizlikle ilgili herhangi bir sorun yoktu. Sadece odaların camları yarım açılıyor, tam açılması daha iyi olacaktır. 4. Kattaki Balkon restoranı da muhakkak ziyaret etmenizi tavsiye ederim, çok keyifli ve yiyecekler gayet iyiydi.

2023:10:05 10:06:31
gürol şenver

gürol şenver

Konumu merkezi oluşu, personelin güler yüzlü ve ilgili oluşu çok iyi,odalar yeterli düzeyde iyi fakat çok fazla beklentisi olanları odalar şaşırtabilir. Genel olarak verilen hizmet güzeldi.

2023:11:01 09:44:59
Büşra Kanatlı

Büşra Kanatlı

Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz çok güzel bir otel. Çalışanlar güler yüzlü ve çok ilgiliydi. Odalar temiz ve konum olarak merkezi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

2023:08:09 13:26:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı