Gaziantep Plaza Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Plaza Hotel

Gaziantep Plaza Hotel, Gaziantep şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Plaza Hotel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana misafirlerine kaliteli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Gaziantep Plaza Hotel, farklı oda seçenekleri ve konaklama paketleri ile misafirlerine uygun fiyatlar sunmaktadır. Fiyatlar, sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Otel içi alışveriş imkanları
Gaziantep Plaza Hotel, şehrin merkezi konumunda olması, yüksek kaliteli hizmetleri ve lüks konaklama imkanları ile tercih edilmesi gereken bir oteldir. Misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmayı amaçlayan otel, iş veya turistik amaçlı seyahat eden herkesi memnun etmek için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Plaza Hotel Yorumlar - 1

user319403

Gaziantep Plaza Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve odaları oldukça temiz ve konforluydu. Personel de son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

11 Ekim 2024
Kaya Eren KILIÇ

Kaya Eren KILIÇ

Temizlik sessizlik ilgi alaka güzeldi. Kahvaltı çeşitleri yeterli. Etrafında yüksek bina olmadığı için manzarayı kapatan herhangi bir yapı yok. Herşey için teşekkür ederim...

2024:01:15 09:41:16
Songul Unlu

Songul Unlu

Asla tavsiye etmiyorum fırsatçı ve dolandırıcı insanlar çalışıyor. Gelinin hazırlanma odasına check-in yaptıktan sonra defalarca onaylama yapmamıza rağmen bize odaya dahil olduğu söylendiği için kahvaltıya indik. Son gün bize kahvaltının kişi başı 400tl olduğu söylendi. Kahvaltının 400 TL’lik kahvaltı olmadığı da zaten çok aşikar. İnsan bir döner bakar bu sunduğum şey o kadar eder mi diye. Eğer bilgi verilseydi asla ama asla oraya inmezdik. Son anda yapılan bu FIRSATÇILIK gerçekten bu kadar bakımsız bir otele yakışır bir tavır oldu. Üstelik düğünü orda yapılmış bir çifte verdikleri o özensiz oda zaten kalitelerini ortaya koydu. Eğer kararsızsanız asla paranızı bu eski otele kaptırmayın çevresinde çok daha yeni ve dürüst oteller var.

2023:12:11 20:56:02
Ahmet Yalın

Ahmet Yalın

Otel Gaziantep'e geldiğimde konakladığım güzel temiz bir otel personel güler yüzlü ama kahvaltıda sakın ha omlet istemeyin ücrete tabi 2 yumurta kırmak ve ikram etmek bu kadar ayrıcalık li olmaması gerek diye düşünüyorum ha birde kahvaltı bölümünde ki personel arkadaşlar biraz güler yüz göstersinler misafirlere saygilarimla

2023:12:12 05:58:14
Ozkan Güldoğan

Ozkan Güldoğan

Artık bakıma ihtiyacı var duş alırken dikkat edin bütün odayı su basmasın bazı odalarda ketıl çalısmıyor suyu koyun buharlaşmasını izleyin mümkünse yanınızda internet getirin düzgün çalısmıyor otelin wifi ağı

2023:11:13 05:14:59
yiğ köyü

yiğ köyü

Iki gece kaldım çok güzel bi otel çok memnun kaldım bi daha Gaziantep'e gelirsem yine ilk tercihim Plaza otel olacak.Tek memnun kalmadiğim şey çıkışta normal ufak şu satın aldım 35 TL almalarıydi.

2023:09:23 05:25:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 00:00–23:59
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı