EVREM KONAKLAMA VE APART HOTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep EVREM KONAKLAMA VE APART HOTEL

EVREM KONAKLAMA VE APART HOTEL, Gaziantep şehrinde konforlu ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sunan bir işletmedir. Misafirlerine ev rahatlığında bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen otelimiz, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

EVREM KONAKLAMA VE APART HOTEL, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Misafir memnuniyetini ön planda tutan işletmemiz, her geçen gün kendini geliştirerek konuklarına daha iyi bir deneyim sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Standart oda fiyatları
  • Suit oda fiyatları
  • Kahvaltı dahil/dahil değil seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Çamaşırhane hizmeti
EVREM KONAKLAMA VE APART HOTEL'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve temiz odalarımız, uygun fiyat politikamız, şehir merkezine yakın konumumuz ve misafir memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışımız ile sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey EVREM KONAKLAMA VE APART HOTEL Yorumlar - 1

user319381

Gaziantep'te kaldığım en güzel apart otellerden biriydi. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

11 Ekim 2024
UG

UG

İğrenç bir yer, az temizleyin gereksiz insanlar sizi. Sözde işletme açmışlar, karı kız götürme mekanına dönmüş. Temizlik vs hak getire.Uzatmayacağım, kötü yorumların hepsi doğru, 3-5 tane bile okumanıza gerek yok, 1-2 tane okuyun ve bu işletmeyi engelleyin tamamen.

2023:11:18 10:13:53
Beşir Çoban

Beşir Çoban

Gece ulaştığımız kurumun kapıları kapalıydı. maalesef tüm çabalarımıza rağmen kapıyı açan, bizleri karşılayan olmadı...

2023:09:09 11:41:01
Muhammed Can Erol

Muhammed Can Erol

Oda, tuvalet ve banyosu çok kirliydi. Perdeler ve tavan dökük vaziyetteydi. Yatakların ve koltukların altına çöpleri süpürmüşlerdi. Oda değişimi ve muhattap bulma konusunda saatlerce bekletildik. Gösterilen fotolar ile alakasız bir yer. Kesinlikle önermiyorum, tamamıyla pişmanlıktır.

2022:12:29 17:25:48
meral polat

meral polat

Daha önceden parasını nakit ödedik,geleceğimiz saati söyledik ama geldik ki odası yok -2. Kata indirip burada iki saat kalıp dinlenin dedi ,aşağı inerken korku evine girmişız gibi sandık neyse odaya girdik ki bı baktık ki harabe lavabo kapısının arkasında bile kirli çamaşırlar atılmış lavaboyu bile kullanamadan çıktık. Aman diyim !

2022:09:09 09:38:11
gönül aktaş

gönül aktaş

Çok pisti, çarşaflar yırtıkdı, çok kötü kokuyordu. Telefonda 2 kişilik oda fiyatı için 80 lira dedikleri halde oraya vardığımda 100 lira almaya çalıştılar. Pencerelerde doğru düzgün perde bie yoktu üstelik dışarının gürültüsü olduğugibi içeriye doluyordu. : günlük peşin ödediğim halde ancak bir gece kalabildim onda da gece kalkıp ayrılmayı düşündüm. Sabaha kadar gram uyku uyuyamadım. Ertesi gün ayrıldığım halde 2 günlük ücret iademi gerçekleştiremeyeceklerini söylediler. Yapılan iyi yorjmların hiç birinin gerçeklik payı yok. Bence kendi kendilerine yorum yapıyorlar. Çünkü ben hayatımda bu kadar pis, çalışamlarının bu kadar kurnaz ve laçka olduğu başka bir yer görmedim. Bence bit pire herşey mevcut, gece boyjnca kalıntıdan uyuyamadım hatta hala kaşınıyorum. Puanım beş üzerinden sıfır. Keinlikle yanından bile geçmeyin

2019:11:10 18:21:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı