Otel Murat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Otel Murat

Otel Murat, Gaziantep şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Şehrin merkezi konumunda bulunan otelimiz, misafirlerine şehrin tarihi ve kültürel güzelliklerine kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Otel Murat, 1990 yılında ailemiz tarafından kurulmuştur. Yıllar içinde sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışı ve misafirperverliğimiz ile Gaziantep'in önde gelen konaklama tesislerinden biri haline gelmiş bulunmaktayız.

Fiyat Politikası

  • Otel Murat, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Sezon ve oda tipine göre değişen fiyatlarımız, misafirlerimizin konforunu ve memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Otel Murat, şehrin merkezi konumunda olması ve sunduğu kaliteli hizmetler ile Gaziantep'e seyahat eden herkes için ideal bir konaklama seçeneğidir. Misafirlerimizin memnuniyeti ve konforu bizim için en önemli önceliktir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Otel Murat Yorumlar - 1

user319355

Gaziantep Otel Murat Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi ve kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

11 Ekim 2024
Özkan Aydın

Özkan Aydın

6 Ocak 2024 ye kaldık. Odalar pis. Yorgan üzerinde kıllar duruyordu ve yıkanmamış kirli nevresim verdiler değiştirttik. Hamam böcekleri ve başka haşereler var otelde, gezerken videolarını çektik. Berbat bir yer. Odaya içme suyu bile koymamışlar. İğrendik kahvaltısını zaten yiyemedik. Klozet kırık ve musluklar devamlı sesli bir şekilde su akıtıyor. Kesinlikle kalınmaz. O kadar kötü ki yaşadığım en kötü deneyim oldu. Cadde üstü ses çok içeri giriyor pencere doğramaları izolasyonu kötü. Söylediklerimin hepsinin fotosu mevcut

2024:01:07 13:16:43
Meltem Bahçaci

Meltem Bahçaci

Gaziantep'e her gittiğimde neredeyse aynı otelde kalırım fakat bu kez yer olmadığı için burayı tercih ettim. Lüks bir yer olmadığını biliyorum fakat mütevazı temiz bir yerde bir gece geçirip erkenden işe gideceğim için bu otel yeterliydi. Çarşaflar vs temiz görünüyordu fakat gece ışıkları kapatıp uyumaya çalışınca elimin ve omzumun acısıyla sıçradım tahta kurusu varmış yakalayıp can havliyle öldürmek zorunda kaldım. Saatlerce uyuyamayıp oturdum tam 5 dk sızıyorum derken gözüm yanağım ve gıdım şiş bir şekilde tekrar uyandım tek gözüm kapanmıştı meğer sadece 1 tane yokmuş. Sabah 5te uykusuz bir şekilde iş arkadaşımı aradım hastaneye gitmek için ve çıkış yaptık. Otel çalışanına böcek olduğunu söyledim ve gözümün hali ortadaydı geçmiş olsun bile demeden aslında düzenli ilaçlıyorlar dedi. Acilde alerji iğnesi, hap ve kremlerle korkunç bir güne başladık ve tüm gün bu halde çalışmak zorunda kaldık. Rezalet bir deneyimdi üzerinden 4 gece geçti ve hala acı çekiyorum. Bir sürü ilaca maruz kaldım, her yerim şiş oldu, adam gibi çalışıp para da kazanamadım nereden baksanız zarar. Gözümün fotoğrafları var ama çok çirkin göründüğü için paylaşmak istemiyorum. Böceklerle idare edin lütfen

2023:09:03 17:33:34
Vefalı Adam

Vefalı Adam

Yataklar çok eski çarşaflar kirli otelin altı pavyon gece saat 2-3 gibi gelen müzik ve bağrışmalar otelin müşterisi pavyonda çalışan kızlar sakın ailenizle gitmeyin Eliniz belada kalabilir fuhuş oteli polis nasıl müdahale etmiyor

2024:01:12 21:36:37
Eda nur Karataş

Eda nur Karataş

Tek kelimeyle herşey berbattı. Odalar kir pislik içinde. Banyo terlikleri plastik tuvalet terliği leş içerisinde. Tek kullanımlık terlik istedik onlarda sapsarı geldi. Kahvaltısı bayattı. Paketli tereyağı bile küflenmişti. Otele girdiğimiz gibi kötü koku insanın yüzüne direk vuruyor. Yani 1 lira bile ödeseniz ona bile yazık.

2023:08:23 06:36:07
batuhan akkaya

batuhan akkaya

Allah insanoglunu o otelden uzak tutsun.Sakın yanindan bile geçmeyin.Otel leş gibi, odalar pis, banyodan pis iç çamaşırlar çıktı.Oda terliği niyetine tuvalet terliği koymuşlar.Klima desen sıcak üflüyor.Paranıza kıyıp sakın gitmeyin.

2023:08:04 21:37:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı