Butik Hantep Konağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Butik Hantep Konağı

Gaziantep şehrinde bulunan Butik Hantep Konağı, misafirlerine konforlu ve şık bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Butik Hantep Konağı, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

Butik Hantep Konağı, konaklama fiyatlarını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlemektedir. Fiyatlar, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Konforlu ve şık odalar
  • Güler yüzlü ve profesyonel hizmet anlayışı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
Butik Hantep Konağı, Gaziantep'e seyahat eden herkes için ideal bir konaklama seçeneği sunmaktadır. Merkezi konumu, konforlu odaları ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Butik Hantep Konağı Yorumlar - 1

user319330

Gaziantep Butik Hantep Konağı Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi ve kahvaltı lezzetliydi. Konaklama süresince hiçbir sorun yaşamadık ve her şey çok güzeldi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

11 Ekim 2024
Ali Rıza Tıraşçı

Ali Rıza Tıraşçı

Güzel tarihi bir konak kalenin ve tarihi yerlerin hemen yanında işletmeci Lütfü Bey çok ilgili tavsiye ederim

2023:09:19 15:48:11
Emre Gültaş

Emre Gültaş

Gittiğimizde kimse yoktu yarım saat kapının açılmasını bekledik, sonrasında gelen genç arkadaşın bize gösterdiği oda ile görseldeki odanın alakası yok.(Baraka gibi) Alternatif seçenekler gösterip farklı fiyatlar söylediler, onlarında temizlenmesi için vakit istediler. Kalmayağımızı ilettik ve antepte otel aramaya başladık. Kaporamızı iade etme nezaketinide göstermediler. Yan komuşusu olan asuman otelde konakladık ve çok memnun kaldık. Orayı tavsiye ederim. Antep gezinizde dikkatli olmanızda fayda var.

2022:10:26 10:36:35
Aysel Deliktaş Demir

Aysel Deliktaş Demir

Şirin, tatlı bir yer. Çalışan kişiler de sıcakkanlı, samimiler. Ancak gittiğimizde bizim için hazırlanan odanın yatağı kırıktı ve çok ses yapıyordu bu yüzden başka oda rica ettik. Başka odaya aldılar ancak yeni oda hazır değildi birçok eksik vardı ve sürekli eksikleri istemek zorunda kaldık. Temizlik çok iyi olmasa da yeterliydi. Daha temiz ve daha özenli olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca otelin maalesef otopark sorunu var. Otele yürüme mesafesinde bir otoparka götürülüyorsunuz ve otopark ücretini de siz ödüyorsunuz bu da hoş olmuyor.

2022:08:31 09:54:05
Büşra Par

Büşra Par

Hizmet kalitesi ve çalışanları samimiyeti, güler yüzü bizi oldukça memnun bıraktı. Odaların temizliği çok güzeldi. Ekonomik odayı tercih ettiğimiz için biraz küçüktü fakat 2 3 gece için gayet ideal büyüklükte. Sabah kahvaltıları gayet lezzetli, taze ve sıcaktı. Geceliğine kahvaltı ile birlikte 450 TL ödedik. Konum olarak her yere çok yakın tam Antep merkez içinde. Bir dahaki sefere geldiğimizde tekrar kalmayı tercih edeceğiz. Fahiş otel fiyatları ile kıyaslandığında bütçenizi aşmayacak bir butik otel. Tavsiye ediyorum.. Samimiyetiniz için teşekkürler Butik Hantep Konağı 🙂

2022:07:12 18:39:15
Oktay Baydemir

Oktay Baydemir

Mekan olarak güzel bi yer çarşıya yakın heryer yürüme mesafesi otopark olayı biraz problem ama açık otoparklar da 7 den sonra güvenlik yok kapalı otoparka bırakmanız lazım onlar da 7 de kapı kapatıp sabah 7 gibi açıyorlar. Odalar güzel kimlik bilgilerinizi almıyorlar. 5 yıldız vermememin nedeni akşam hana bakan arkadaş uyuya kaldı bi süre bizi dışarda bekletti.

2022:10:03 13:47:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı