My Home Antep Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

My Home Antep Hotel

My Home Antep Hotel, Gaziantep şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

My Home Antep Hotel, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, Gaziantep'in tarihi ve kültürel mirasına olan saygısını her zaman korumuştur.

Fiyat Politikası

Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerimizin konforu ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Konforlu ve temiz odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
My Home Antep Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, merkezi konumu ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Siz de Gaziantep'i keşfederken My Home Antep Hotel'de konaklayarak bu deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey My Home Antep Hotel Yorumlar - 1

user319280

Gaziantep My Home Antep Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca kahvaltıları da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

11 Ekim 2024
Gülbin Bulun

Gülbin Bulun

Bu otelde 1-3 eylül arası dört kişi ailece konakladık.Gaziantep gezisinde hatırlamak istemediğim tek şey diyebilirim otel leşin daha leşi tek kelimeyle odalar kullanım sonrası temizlenmemiş iki oda değiştirdik ikiside aynıydı lekeli pis çarşaflar üzerinde vucut kılları bulunuyordu yıkamadıkları gibi silkeleme zahmetine bile girilmemiş iki günde hiç temizlikçi görmedim zaten fondoten silinmiş havluları bile kaldırmamışlar sabun yok şampuan yok resmenEşim iyi niyetli davranarak girişte iki günlük ücreti peşin ödedi ertesi sabah tek geceyi iade isteyip gitmek istedik ama asla kabul etmediler bu iğrençliğe fazladan bir gece daha katlanmak beni sinir harbine soktuKahvaltı salonuna girmemizle çıkmamız bir oldu bayat üstü kurumuş yiyecekler üzerlerine konup sinekler aralarda gezinen karıncalar oturup yemeyi düşünemedik bileOtelin altında bir müzikhol var yüksek ses yalıtım olmadığı için çok rahatsız edici ve eğlencenin son adresi olarak bu otelin saatlik kullanıldığı aşikar bunu fark ettikten sonra zaten herşey çok geçti biz yandık siz yanmayın

2023:09:03 13:30:50
Mithat Özdoğan

Mithat Özdoğan

1 yıldızı bile haketmiyo odalar çok pis, çarşaflar değiştirilmemiş, sarı lekeler var yastık kılıfları kötü kokuyo, tuvalet havluları pis, sabunlara su konulmuş her şey berbat. kahvaltı çok çok daha kötü yemeklerin üzerinde sinekler uçuyo ve tabaklarda karıncalar geziyo. müşterilerin kalitesi berbat küfürler havada uçuşuyo, balkonlarda kuş pislikleri dolu asla balkona çıkamazsınız. bu otel aile konaklaması için değil altında bulunan türkü bar müşterilerinin geceyi tamamlaması için hizmet vermektedir asla tavsiye etmem

2023:09:03 10:14:11
Savaş Şiran

Savaş Şiran

Hayatımda böyle pis bişey görmedim otel farklı amaçlı kullanılıyor iğrenç ötesi bu denetimciler nerde kim nasıl izin verdi nasıl ruhsatı olur asla bir otel değil Allah belanızı versin

2023:10:21 22:56:51
imam koska

imam koska

Fiyat hizmet perspektifi açısından oldukça başarılı otel çok güzel ve huzurlu temiz hava ve oksijeni bol açıkçası harika otopark ve park sıkıntısı yok personel son derece güler yüzlü açıkçası çok güzel ve muhteşem bir otel türkü barın ses izalasyonunu güncellerseniz daha da iyi olabilir

2023:05:26 16:46:51
KAAN YÜKSEL

KAAN YÜKSEL

4 kişi 2 gece konaklama yaptığımız otelle ilgili bizi mutlu edebilecek hiçbir şey yoktu . İki odamız vardı ve ikisinde de ciddi temizlik sorunu vardı , bir kaç kez uyarmamıza rağmen gereken temizlik yapılmamıştı . Hatta en son odaya geldiğimizde bir adet bez temizlik deterjanı bırakılmıştı bu kadar ciddiyetsiz bir otel . Saat 1 e kadar gürültü sesi uyumamıza engel oldu kesinlikle huzurlu bir tatilimiz olmadı . Personel kesinlikle ilgili değildi hiç bir isteğimiz tam anlamıyla karşılanmadı . Odada adet su ısıtıcı var , bardak yada çay yok . Gece arabayı park edip yukarı çıkana kadar bir sürü sarhoşla diyalogumuz oldu asla kalmak istemeyeceğim bir otel .

2022:11:22 13:51:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı