Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Büyükveliç Hotel Gaziantep

Büyükveliç Hotel, Gaziantep şehrinde konuklarına konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Şehrin merkezi konumunda bulunan otelimiz, misafirlerine şehrin tarihi ve kültürel yerlerine kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Büyükveliç Hotel, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otelimiz, modern tasarımı ve şık dekorasyonuyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Otelimizde konaklama fiyatları, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir. Misafirlerimize en uygun fiyatları sunabilmek için farklı paketler ve kampanyalar düzenlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve konforlu odalar
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Otopark hizmeti
Büyükveliç Hotel, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet, merkezi konumu ve modern tasarımıyla Gaziantep'te tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir. Konforlu odaları, lezzetli yemekleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Büyükveliç Hotel Yorumlar - 1

user319274

Gaziantep Büyükveliç Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konum olarak da şehir merkezine yakın olması büyük bir avantajdı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

11 Ekim 2024
Erdal Botan

Erdal Botan

Otelde ikinci günüm ve kalmaya karar verdim.(Bir gün kalacaktım ama aldığım hizmet kalitesi kalmamı sağladı diyebilirim.)İşim gereği Türkiye’nin bir çok bölgesinde türlü otellerde kaldım ama otellerle ilgili pek yorum yazmam.Genel olarak memnunum, bu meslekte(otelcilik) profesyonelce çalışanları ilgili ve tecrübeli,üslupları gayet güzel, odalar beklediğimden çok daha hijyenik,tertemiz. Misafirlerini memnun etmek için çaba gösteriyorlar.Yemekleri bol çeşitli ve menü zengin, gayet lezzetli ve kaliteli.Ben geç uyandığım için neredeyse daha hiç bir otelde kahvaltıya yetişmek nasip olmadı :)) ama öğleden sonra uyandığımda odama kahvaltı servisi(ücretli:200 tl) yapılmasını rica ettim ve gayet doyurucu bir kahvaltı getirdiler odama.(Fotoğrafta mevcut) Kahvaltı servisinde çay, sosis, patates sıcak sıcak geldi.Tek kalmama rağmen odaları çok geniş ve çok ferah. Tüm 4 yıldızdı otellerin odalarında olması gerekenler(Su ısıtıcı, poşet çay, nescafe vs. gibi) fazlasıyla var.Yalnız otoparkları ücretsiz ama kaldığımız otele bir 50-100 metre uzaklıkta. Şimdilik şikayetçi olunacak bir eksiklik görmedim ama şahit olursam emin olun geniş geniş yazacağım.Gözlemlerim şimdilik bunlar.(Sonraki gözlemlerimi ancak yazabilme imkanım oldu.)İkinci günün sabahında kahvaltıya inme fırsatım oldu ve gerçekten çok çok cömert ve çok lezzetli bir kahvaltı oldu. Çeşit yönünden çok fazlaca çeşit kahvaltı var ve her bünyeye, her damak zevkine göre bol çeşit vardı. Hayatım boyunca gittiğim diğer tüm otellerde de böylesine çeşitli açık büfe kahvaltı vardı ama ben kahvaltıda bu kadar iştahımın açıldığını ve böylesine tıka basa yediğimi hatırlamıyorum. Sanırım samimiyetleri iştah açıcı diyebilirim ve bunun için ayrıca bir teşekkür etmem gerekiyordu.Yani özetle, bir daha gider miyim?Tabii ki giderim.Ha bu arada, ayrıca odamıza kadar bize eşlik edip odamızı bize gösteren ve her ihtiyacımıza anında yanıt veren ve hiç lagaluga yapmadan, mazeret üretmeden çözüm odaklı bir şekilde yerine getiren otel görevlisi Yusuf beye de samimiyetinden dolayı çok teşekkür ederim.

2023:11:19 19:43:45
Uğur Atmaca

Uğur Atmaca

Otelden Suriyeli ağırlıklı olduğu için pek memnun kalamadık konum olarak sanki haleptesiniz öyle bir konumu mevcut. Başta süit oda veriyorum size merak etmeyin dendi fotoğraflardaki süit oda manzarası mevcuttur. Hamam kadın erkek karışık bi bayanın girme şansı o adamların arasında maalesef yok. Otelin tek iyi yanı otopark otoparka vale götürüp getiriyor otel ücretine dahil. Kahvaltı orta seviye bence fiyatına göre gayet iyi. Bizi rahatsız eden ve memnun eden durumlar bu şekilde. Tavsiye etmem

2024:01:11 11:54:11
hknayn hakan

hknayn hakan

Çok memnun kaldık her zaman geleceğiz ilk tercihimiz olacak daima odalar çok güzel ve temiz kahvaltıyı anlatmaya kelimeler yetersiz personel çok ilgili özellikle Kemal bey ve Resepsiyondaki Meltem hanıma çok teşekkür ediyorum

2023:12:24 07:34:36
SERCAN SARKANOK

SERCAN SARKANOK

Yıllardır gönül rahatlığıyla kaldığım profesyonel ve güler yüzlü ekibe sahip, temiz odaları zengin kahvaltı sunan bir otel olup, özellikle resepsiyonist Meltem hanıma teşekkür ederim.

2023:12:09 06:20:01
İsmail Karademir

İsmail Karademir

4 gün kaldım. Genel itibariyle gayet memnunum. Olumsuz sayılabilecek bir noktası tek kişilik odada banyo biraz dardı. Onun haricinde hizmet kalitesi yüksekti. Resepsiyondaki Meltem hanım ve ismini bilmediğim bir çalışan bayan arkadaş ve diğer tüm değerli görevli arkadaşlara çok teşekkür ederimm. Kahvaltısı çok çeşitli ve güzeldi. Odaların temizliği de iyiydi. Bir sorun olduğunda ya da bir ihtiyaç resepsiyonu arıyorsunuz hemen gelip hallediyorlar.

2023:10:22 15:39:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı