Hotel Tilmen

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Hotel Tilmen

Hotel Tilmen, Gaziantep şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş olan otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

Hotel Tilmen, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmayı hedeflemektedir. Otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda olması
  • Lüks ve modern tasarım
  • Konforlu odalar
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Hotel Tilmen, Gaziantep'te konaklamak isteyen misafirler için mükemmel bir seçenektir. Merkezi konumu, lüks ve konforlu odaları ile unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Hotel Tilmen Yorumlar - 1

user319262

Gaziantep Hotel Tilmen Konaklama harika bir deneyimdi. Otelin konumu çok merkeziydi ve odalar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

11 Ekim 2024
Emre ÖZGÜRÜOĞLU

Emre ÖZGÜRÜOĞLU

Otele bir gece tur ile kalmaya geldik, odalar çok eski ve kirli, klimaların bakımı yapılmamış, banyo ışığımız açılınca fan acayip gürültü yapıyor, teknik servisi çağırıyoruz yarın yaparım diyor konuyla o kadar alakasızlardı. Odalarda banyolarda silikonlar bakteri üretmiş, yangın merdivenine sıfır odalarda da camlar çok eski dışarının gürültüsü direk odaydı.

2023:11:13 19:36:17
Ahmet Yaman

Ahmet Yaman

Konumundan dolayı 2 yıldız verdim 4-5 defa kaldık hiç bu kadar pis denk gelmedik banyo temizlenmemişti söylememize rağmen temizlenmedi oda servisi zaten vasat ben bi daha kalmam otel sahipleri oteli gözden çıkarmışlar sanırım

2023:10:15 21:00:29
Gördesli Makbule

Gördesli Makbule

Otelde yemek yemedik yemeklerine bir şey diyemeyeceğim ama merkezi bir yerde olması iyiydi ve odası küçük değildi genişti. Bir gece önce daracık odaları olan bir otelde konakladığımız için geniş olması bana yetti.

2023:11:21 14:04:21
Cihan Yavuz

Cihan Yavuz

Otelin merkeze yakın olması harika bir avantajYemekler çok iyi otel geneli ve odalar gayet temiz personel güler yüzlü

2023:10:06 20:46:56
Nihat Yüksel

Nihat Yüksel

Temiz güzel merkezde bir otel. Personel ilgili ve güleryüzlü kahvaltı çeşiti yeterli odaları harika özellikle S-4 nolu oda biz memnun kaldık

2023:06:06 11:01:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı