GAZİANTEP PAMUK CİTY HOTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Pamuk City Hotel

Gaziantep Pamuk City Hotel, Gaziantep şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Gaziantep Pamuk City Hotel, 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Otel, şehrin merkezi konumunda olup, turistik ve iş amaçlı seyahat eden misafirler için ideal bir konaklama seçeneği sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Otelimiz, konaklama fiyatlarını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlemektedir. Her bütçeye uygun oda seçenekleri sunan Gaziantep Pamuk City Hotel, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Gaziantep Pamuk City Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı ve merkezi konumuyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Siz de Gaziantep seyahatinizde Pamuk City Hotel'i tercih ederek konfor ve huzuru bir arada bulabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey GAZİANTEP PAMUK CİTY HOTEL Yorumlar - 1

user319256

Otelin konumu çok merkezi ve ulaşımı kolay. Odalar temiz ve konforlu. Personel ilgili ve yardımsever. Kahvaltı çeşitleri yeterli ve lezzetli. Genel olarak memnun kaldım.

11 Ekim 2024
Deniz Elektronik

Deniz Elektronik

Konum olarak şehrin içinde, bir çok yere yürüyebilirsiniz. Ancak oda temizliği, altyapı sorunu olarak vasatın altında. En kabul edilen yanı oldukça çeşitli açık büfe kahvaltısı. Banyo giderleri sorunlu ve çözüm üretmek için hiçbir çaba yok, temizlik rezalet. Sorunları dile getirdiğimizde tüm otellerde aynı sorun var gibi absürt yanıtlar aldık. Hemen yanında bulunan kulüp sebebiyle uykusuz geceler geçirmeniz olası.

2024:01:13 00:38:21
eren oguzoglu

eren oguzoglu

1 gece konaklama imkanım oldu. Otel , lokasyon olarak çok iyi ve de merkezi bir yerde. Fiyat/ kalite performansından memnunum, otel personeli de yardımseverdi, teşekkür ederim.

2024:01:15 12:17:02
Tuğba Aydın

Tuğba Aydın

Bu gece eşimle beraber bu otelde konakladık hiç bir şekilde gitmeyin her şey pislik içindeydi yatağın içinde bile kıllar vardı tüy toparlayıcıyla topladık odamızda cam bile yoktu çok havasız ve basıktı zaten odalar yemek odası gibi küçücük odalar eşim duşa girdi banyonun giderinden şu gitmedi akşam petek çalışmıyordu söyledik geldiler odaya baktılar peteğe çalışmadığını söylediğimizin üstüne klimanın kumandasını getirdiler getirdiler ama klima bile çalışmıyordu onuda açamadılar tek çarşafla sabaha kadar donduk ve geldiğim gün hasta oldum hiç bir şekilde verdiğim parayı da helal etmiyorum resepsiyon güler yüzlü ama otel olarak kesinlikle gelinilmeyecek bir otel

2024:01:03 08:51:43
Ahmet Emre BAKIR

Ahmet Emre BAKIR

Doğu gezimiz de ilk konakladığımız yer. Buradaki yorumlara rağmen iki kişilik oda rezerve ettik. Kaldığımız o da çok kasvetliydi çarşaflar battaniyeler her taraf pislik içindeydi lavobosu kullanılacak gibi değil 1400 tl ye değecek bir yer değil çok pişman olduk oda da deprem den kalan hasarlarda mevcut tek iyi yönü merkezde olması bir de açık büfe kahvaltısı sırf bunlar içinde kalmaya değmez, kesinlikle tavsiye etmiyorum!

2023:11:13 17:49:28
Metin Çabuk

Metin Çabuk

Hizmet sıfır on defa su istedik yok kimse bakmıyor temizlik hiç yok kahvaltı açık büfe ama yeterince çeşit yok ve kalitesiz çorba yarısından fazlası su gitmeyin bence tabi ki de sizler bilirsiniz

2023:10:28 05:29:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı