Damla Suit Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Damla Suit Otel

1998 yılında Gaziantep şehrinde hizmet vermeye başlayan Damla Suit Otel, konforlu ve şık konaklama imkanları sunmaktadır. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otelimiz, şehrin merkezi noktalarına kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

1998 yılında aile işletmesi olarak kurulan Damla Suit Otel, yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin gözdesi haline gelmiştir. Misafir memnuniyetini ön planda tutan otelimiz, her geçen gün kendini yenileyerek konuklarına en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Konuklarımıza uygun fiyatlarla kaliteli bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyoruz.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarıma sahip odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Oda temizlik hizmeti
Damla Suit Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve şık odalarımız, merkezi konumumuz ve kaliteli hizmet anlayışımızla sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Damla Suit Otel Yorumlar - 1

user319250

Gaziantep Damla Suit Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Otelin konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

11 Ekim 2024
Crn dnz

Crn dnz

ÖNE ÇIKMASI İÇİN YÜKSEK PUAN VERDİM YOKSA '1 YILDIZI BİLE HAK ETMİYORLAR SAKIN PARANIZI VERİP GİTMEYİN KOKUDAN YATAMADIM RESMEN YATAKLARDA KIL YASTIKLAR SARARMIŞ HAVASIZ VE RAHATASIZ YATAK UYUYAMADIM ÇIKTIM PARAMIDA GERİ VERMEDİLER OYSAKİ HAKLI OLDUGUM VE GÖSTERDİĞİM HALDE YAPACAK BİŞEY YOK DEDİLER BU KADARDA İLGİSİZLER SAKIN SAKIN

2024:01:13 21:04:02
Halley

Halley

Ailemle yaptığım Antep ziyaretimiz sırasında bu otelde kaldık.odalar gayet temiz,fiyatlar makul ve personel son derece Güleryüzlü.isletmeci Mehmet Gül beyefendiye de yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim ☺️

2023:10:30 15:46:05
JEFFREY DAHMER JEFFREY DAHMER

JEFFREY DAHMER JEFFREY DAHMER

Bilerek yüksek puanlar verdim öne çıkması için berbat bir işletme yataklarda kıllar duşlarda pislikler ve kokan yastıklar sakın tercih etmeyin paranızla rezil olmak istemiyorsanız

2023:12:19 12:58:07
Deniz Ali Dolaş

Deniz Ali Dolaş

Ailecek konaklayabileceginiz temiz,güvenli bir yer kesinlikle tavsiye ederim.

2023:12:22 06:00:42
Merve Gül

Merve Gül

Ailecek konaklayabileceğiniz temiz , güvenli , konumu rahat bir yer. Hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

2023:10:31 09:17:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı