BURAK GOLD HOTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

BURAK GOLD HOTEL Gaziantep

BURAK GOLD HOTEL, Gaziantep şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

BURAK GOLD HOTEL, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, konuklarına evlerindeki rahatlığı ve konforu hissettirmeyi hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerimize en iyi fiyat garantisi ile hizmet vererek, kaliteli konaklama deneyimini uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktayız.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
  • Profesyonel ve misafirperver personel
BURAK GOLD HOTEL'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve lüks odalarımız, merkezi konumumuz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile misafirlerimize unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktayız. Sizleri de BURAK GOLD HOTEL'de ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey BURAK GOLD HOTEL Yorumlar - 1

user319242

Gaziantep Burak Gold Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Ayrıca otelin merkezi konumu da çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

11 Ekim 2024
Fatih Değirmenci

Fatih Değirmenci

3 günlük gaziantep gezim için Burak otel de konakladım. Otel konum olarak çok iyi. Yürüyerek bakırcılar çarşısı eski çarşıya gidebiliyorsunuz. Çalışanlar sürekli güleryüzlü ve yardımcı olmaya çalışıyor. Kahvaltıları çok iyi. Kahvalı salonu terasta ve manzarası mükemmel. Odalar gayet temiz. Sadece banyo vs biraz eski ama konfora etkisi yok. Tam bir fiyat/performans oteli. Birde benim kaldığım odada borular geçiyor ve dolaba gizlenmiş alt kattan sigara dumanı sabahın köründe odama doldu. Sigaradan nefret eden biriyseniz bunu belirterek odayı seçin.

2023:10:19 11:01:06
Selman Düz

Selman Düz

Turizm acentası olarak tavsiye etmicem bir otel sebebi ilgi zayıf gurup olarak rezarvasyon yaptırdık fakat olumsuz bir sebeplerden dolayı turumuz iptal oldu fakat Konaklamımıza 25 gün vardı iptal ettirdik ve kaporayı göndericem dedikleri halde uğur diye müdür arkadaşımız kaporamızı göndermedi 2 gün önce iptal etsek zaten talep etmeyiz ama ne yazıkki kandırıldık diğer illerdeki oteller kaporamızı 3 gün iş günü içinde geri iade ettiler müşteri bir kerelik değil her zaman lazım unutmayalım sayın müdürüm

2024:01:08 14:37:44
Selahaddin SEVİLMİŞ

Selahaddin SEVİLMİŞ

Otelin konumu iyi ancak sokak biraz gurultulu. Aracinizi park etmek icin sorun yasayabileceginiz bir caddede. Otelde eski kisimlarin uzerleri aksap kaplama ile ortulmus ancak eski bir bina ve eski mobilyalar oldugu cok belli. Banyo ve lavabolarin da yenilenmeye ihtiyaci var. Tek gece konaklama icin kullanilabilir ama bu performansa gore fiyati bence yuksek. Eger daha uygun fiyatli bir yer bulursaniz onu degerlendirmenizi tavsiye ederim.

2023:10:17 21:35:20
mahmut uzar

mahmut uzar

Otel konum olarak çok iyi iş için Gaziantep e geldim 3 gece konaklama yaptım çok memnun kaldım fiyat ta o kadar pahalı değil bütçeyi zorlamayacak bir otel çalışanları ilgili ve alakalı ve odalar iyi durumda kalına bilir bir otel tavsiye ederim

2023:12:07 13:58:55
Z V M

Z V M

Konfor anlamında iyi bir otel çalışanlar çok sıcak kanlı harika bir müdürleri var . Hijyen konusunda çok rahat ettim harika bir deneyim oldu

2023:12:07 14:18:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı