Zeynep Hanım Konakları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Zeynep Hanım Konakları

Zeynep Hanım Konakları, Gaziantep şehrinde konaklama hizmeti sunan bir işletmedir. Geleneksel Gaziantep mimarisine uygun olarak inşa edilmiş olan konaklar, misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Zeynep Hanım Konakları, 2005 yılında Gaziantep'in tarihi ve kültürel dokusunu koruyarak restore edilen eski bir konakta hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli ve unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Zeynep Hanım Konakları, konaklama fiyatlarını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlemektedir. Sezon ve oda tipine göre değişen fiyatlar, konaklama süresi boyunca misafirlere konforlu bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Gaziantep mimarisine uygun konaklar
  • Konforlu ve huzurlu konaklama imkanı
  • Merkezi konumda bulunması
  • Gaziantep'in tarihi ve kültürel mekanlarına yakın olması
Zeynep Hanım Konakları, misafirlerine unutulmaz bir Gaziantep deneyimi yaşatmak için her detayı özenle düşünmekte ve konforlu bir konaklama imkanı sunmaktadır. Geleneksel Gaziantep misafirperverliğini hissetmek isteyen herkesi Zeynep Hanım Konakları'na bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Zeynep Hanım Konakları Yorumlar - 1

user319222

Gaziantep Zeynep Hanım Konakları'nda konakladım ve çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konaklama deneyimimden çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

11 Ekim 2024
Idil “Idillio”

Idil “Idillio”

Konum olarak Gaziantep’in tarihi Bey mahallesinde yer almakta. Turistik çoğu yere yürüyerek ulaşabilirsiniz. En iyi özelliği konumu sanırım. İlgi, alakadan pek mumnun kalmadık. Kaldığım oda kış şartlarında soğuktu ve üşümemeniz mümkün değil. Odada klima var ama ısıtma İçin yeterli değil. Banyo ve tuvalet çok da hijyenik değildi ve oda soğuk olduğu için banyo da bir zulüm haline gelmişti. Odaya bıraktıkları bardaklar temiz olmadığı için yenisini istemek durumunda kaldık. Puanı ve iyi yorumlar biraz fazla abartılmış. Daha güzel mekanlar mevcut.

2023:12:30 09:25:17
selim T.

selim T.

Neziz bir ortam, ailelerin rahatlıkla konaklaya bileceği çok güzel bir tesis tarih kokan konakların olduğu mahalle oğuzhan, yusuf, eray beye güzel yüzlerinden yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim

2024:01:19 14:33:30
Merve Bilgin

Merve Bilgin

2 gece konakladım , kapıdaki sürgü güvenlik açısından beni memnun etti banyosu temizdi havlular biraz eski duruyordu yastıkta erkek saçları vardı değişmelerini istediğimde değiştiler her gün temizlik oluyor sanırım. Odada seccade olması beni memnun etti. Konum olarak gezeceğiniz ve yemek yiyeceğiniz yerlere yakın . Otoparkla anlaşmaları var . Eski Antep sokaklarında olduğu için önündeki sokakta da fotoğraf çekebilirsiniz. İki gece de sessizdi hatta perdeler tam karartma sağladığı için öğlene doğru dinlenmiş bi şekilde uyandım. Benim beklentimi karşıladı

2023:12:04 20:59:15
NossTeam

NossTeam

Antep'e 2 günlük gezmek için geldiğimde 1 gün konaklayıp hemen uzaklaştığım yer, belki yazın kalabilirsiniz ama kışın asla.-Çatılar odalara su damlatıyor, yatağa kadar geliyor.-Odaya damlayan su sabaha kadar ayakkabıma damlamış, ayakkabı tamamen su oldu, kurutma makinesi olmasaydı dışarı çıkamayacaktım rezilliğe bak.-Şampuan veya duş jeli yoktu.-Ücret tek kişi 850, çift kişi 1500, inanılmaz pahalı.-Kahvaltı self servis, bence inanilmaz kötü, para verip paranızla rezil oluyorsunuz.-Çayı her seferinde kendiniz doldurmanız gerekiyor, hizmet anlamında gerçekten çok zayıf.-Banyo ve tuvalet kirli.-Kurutma makinesi millattan önce, biraz kullanıp ısınınca kendini kapatıyor.

2023:12:09 07:00:00
Alp

Alp

2 gecelik Gaziantep ziyaretimde biraz etnik mekan olsun farklı bir deneyim olsun diye Zeynep hanim konaklarından yer ayırttım.Eblehan katlı otoparkı ile anlaşmaları var, aracınızı ücretsiz ve güvenle park edebiliyorsunuz, konağa yürüme mesafesi sadece 1-2 dk. Çok merkezi konumda ve semt olarak İlk bakışta eski bir semt ve güvensiz gibi dursa da genel olarak güvenli ve şirin bir yer...Zeynep hanim konaklarina gittiğimde başka bir binaya (beliz hanim konaklari) yönlendirdiler, oradan da başka bir binaya (adini net hatırlamıyorum ama oda bilmem ne hanım konağı) hepsi aynı şirkete aitmiş..pinpon topu gibi müşteriyi oradan oraya şutlayıp duruyorlar...Size en güzel odamızı veriyoruz dediler!...Oda temizdi...Yataga bir uzandım ki yanimdaki şifonyerin arkasindaki pencerenin perdesi kısa ve dışarıdan bakan biri şifonyerin altindan odadaki yatağı komple görür! stor perdenin ipi de yukarıdan düğüm atılmış, perdeyi kapatamiyorsunuz da! Yani yatağa yattiginizda dikkat etmezseniz dışardan içeri bakan biri herşeyi çok rahatlıkla görür. Sifonyerin üstüne çıkıp uğraşarak stor perdenin ipi çözdüm ve stor perdeyi iyice kapattım.Çok yorgun olduğum için neyse bu gece yatayım dedim ki bu seferde dışarıdan bangır bangır gelen müzik sesleri asla uyutmuyor. Gece 24 e kadar aşırı yüksek ses var.Dayanamadım resepsiyona gittim ve burda kalamam bana başka oda verin zaten buradan yer ayırtmadım dedim. Gece 12ye doğru tekrar beliz hanim konaklarında yönlendirdiler. Burada da yine müzik yüksek sesli ama diğer binadan (adını hatırlayamadığım diğer konaktan) daha azdı.Beliz hanim konaklarındaki odanın özellikle banyosu hijyenik değildi (ben hijyenik diyeyim gerisini siz anlayın) lavabo ve musluk pisti, odanın camları açık bırakıldığı için içerisi sivrisinek doluydu sabaha kadar sivrisineklerle uğraştım rahat uyuyamadım bile! Dış koridordaki ışık sürekli yanıyordu ve oda kapısı camlı olduğu için içeriye sürekli ışık giriyordu, gece uyurken çok rahatsız edici.Sabah anahtarı resepsiyona bıraktım banyo çok pis temizlensin lütfen dedim. Ertesi gün geç saatte geldim, yine müzik yüksek! Görevliler müziğin sürekli böyle olduğunu söylediler... oda ve banyo ise temizlenmemişti ve hala pisti...Ertesi sabah buradan ayrıldım. Yada kurtuldum mu demeliyim bilemedim.Bir daha uğramam.Kimseye de tavsiye etmiyorum.Yataktan çektiğim ve hemen yatağın karşısındaki sifonyerin altından açık olan pencerenin fotoğrafını da paylaşıyorum...Bu durumu resepsiyona da ilettim, durumu yetkililer ile paylaşacağız dediler ama hiçbir geri dönüş bile olmadı.Konaklamak isteyenlerin bilgisine sunarım!

2023:10:25 18:39:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı