Lütfü bey Konağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Lütfü Bey Konağı Gaziantep

Lütfü Bey Konağı, Gaziantep şehrinde bulunan tarihi bir konaktır. 19. yüzyılda inşa edilen bu konak, şehrin tarihine tanıklık etmektedir. Geleneksel Gaziantep mimarisine sahip olan bu konak, ziyaretçilere tarihi bir atmosfer sunmaktadır.

Tarihçe

Lütfü Bey Konağı, 1875 yılında inşa edilmiştir ve o günden beri Gaziantep'in önemli tarihi yapılarından biri olmuştur. Konağın sahibi olan Lütfü Bey, o dönemde şehrin önde gelen iş insanlarından biriydi ve konak, ailesinin yaşam alanı olarak kullanılmıştır.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

Lütfü Bey Konağı, konaklama hizmeti sunmaktadır. Odalar geleneksel Gaziantep tarzında dekore edilmiş olup, konaklama fiyatları mevsime göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Gaziantep mimarisi
  • Tarihi bir konak deneyimi
  • Merkezi konum
Lütfü Bey Konağı, Gaziantep'i ziyaret edenler için tarihi bir atmosfer sunan benzersiz bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Geleneksel Gaziantep mimarisi ve konaklama hizmetleri ile misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Lütfü bey Konağı Yorumlar - 1

user319210

Gaziantep Lütfü bey Konağı'nda konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin tarihi dokusu ve odaların konforu beni etkiledi. Personelin ilgisi de oldukça güzeldi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

11 Ekim 2024
Çağla Akkuş

Çağla Akkuş

Gaziantep’te tarihî dokuyu iliklerinize kadar hissedebileceğiniz bir butik otel. Sahibi Lütfü Bey her şey ile kendisi ilgileniyor, kahvaltınızdan kahvenize temizliğinize kadar sizinle özel olarak ilgileniyor. Bu gerçekten çok kıymetli, böyle güler yüzlü insanları, işletmecileri görmeyi özlemişiz.Biz Mihrimah Sultan isimli odada 2 gece konakladık, küçük olması birazcık bizi zorlasa da yatmadan yatmaya girdiğimiz için çok da önemli değildi. Biz Ocak’ta gittiğimiz için taş ev diye acaba üşür müyüz diye tereddüt etmiştik ama Lütfü Bey odayı biz girmeden önce ısıtmıştı ve bir ufo da yakmıştı, dışarısı çok soğukken odamız sıcacıktı hiç üşümedik. Otelin konsepti ve kış bahçesi de çok tatlıydı, kahvaltı gayet yeterliydi. Antep ile ilgili sorular sorduk ve güler yüzüyle bize önerilerde bulundu gezmek için. Aynı zamanda otelden ayrılırken de minik bir hediye ile bizi sevindirdi. Antep’e yolunuz düşerse bu otel fiyat performans olarak aklınızda kesinlikle bulunsun derim. Otelin konumu da harika, kaleye ve çarşıya çok yakın dolayısıyla bu çok rahat ettiriyor. Tekrar teşekkür ederiz.

2024:01:24 14:49:08
Ahmet Göksel Yılmazel

Ahmet Göksel Yılmazel

Gaziantep'te tarihi iliklerinize kadar hissedeceğiniz butik bir otel. şehir merkezinde tarihi ve turistik yerlere yürüme mesafesinde özellikle işletmecisi Lütfü beyin misafir perverliği, Otelin ara sokakta olup odalarının küçük olması sorununu ortadan kaldırıyor.

2024:01:22 08:10:04
Esra Sarı

Esra Sarı

Öncelikle otel sahibi lütfü beye teşekkür ederiz. Odalar küçük ama temizdi. Yabancı olduğumuz şehirde her türlü yardımı lütfü beyden gördük. Sıra gecesine girmek istedik yardimci oldu. Taksi ile sorun yaşadıkoteli bulamadik , lütfü bey geldi bulunduğumuz yerden bizi aldı. E en onemlisi serpme kahvalti olmasına rağmen oğlum icin ekstra yiyecek hazırladı. Antebe yolunuz düşerse uygun fiyata iyi hizmet almak isterseniz öneririm 😇

2024:01:11 00:32:42
ishak yıldızhan

ishak yıldızhan

Öncelikli olarak Lütfü beye ilgi alakası ve her konuda yardımcı olmasından dolayı çok teşekkür ederiz.Konağın konumu gezilecek yerlere yürüme mesafesinde, odalar temiz. Antep’e geldiğinizde düşünmeden tercih edebilirsiniz.

2023:12:25 21:07:52
eyup ozdogan

eyup ozdogan

Otel Gaziantep in merkezinde kalenin hemen yanında olmasının yanısıra turistik ve tarihi yerlere yakınlığından dolayı gerçekten çok iyi konumda. Odalar temizliği ve tarih kokan duvarlar ve bahçesi gerçekten muhteşem. Yemek çok ama çok iyi ve işletme sahibinin aşırı yardımseverliği ve ilgi alakası gerçekten çok iyiydi. Kesinlikle tekrar tekrar gideceğim ve tavsiye edeceğim tek yer diyebilirim. Huzur ve tarih istiyorsanız tek adres.

2023:11:19 16:23:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı