Novotel Gaziantep

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Novotel Gaziantep

Novotel Gaziantep, Gaziantep şehrinde bulunan modern ve konforlu bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmet sunan otel, iş seyahatleri, tatil ve diğer konaklama ihtiyaçları için ideal bir seçenektir.

Tarihçe

Novotel Gaziantep, 2015 yılında hizmete açılmıştır. Otel, AccorHotels grubuna aittir ve uluslararası standartlara sahip bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Novotel Gaziantep, konuklarına uygun fiyatlarla konforlu bir konaklama imkanı sunmaktadır. Otelde farklı oda seçenekleri ve paketler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Novotel Gaziantep'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı, merkezi konumu ve uygun fiyat politikası ile misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Novotel Gaziantep Yorumlar - 1

user319198

Novotel Gaziantep, konforlu ve modern bir konaklama deneyimi sunuyor. Odalar temiz ve ferah, personel güleryüzlü ve yardımsever. Otelin konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlı. Kahvaltı da oldukça çeşitli ve lezzetliydi. Genel olarak memnun kaldım, tekrar tercih ederim.

11 Ekim 2024
nuruoza

nuruoza

Ben ailem ile gittim ve çok memnun kaldım. Gerçekten ilgileri ve personellerin ilgilenmesi sizi rahat hissettiriyor. Özellikle personellerden Ayşegül Korkmaz'a çok teşekkür ediyorum. Onunla tanıştık ve bizden ilgisini kesmedi hep ilgilendi. Böyle ilgili personellerin hep olması dileğiyle teşekkürler

2024:01:20 07:33:52
Selahattin Koyuncu

Selahattin Koyuncu

Otel konum olarak muhteşem yerde çarşı merkezde ama bir personeli bizde iz bıraktı Ayşegül korkmaz ben ailemle gelmiştim çok samimi becerikli mütavazi ve hanım efendi bir kız böyle güler yüzlü insan canlısı personeller çok nadir olarak bulunur burdan otel yönetimine sesleniyorum bu güler yüzlü kızı iyi yerlerde değerlendirin derim teşekkürler NoV otel teşekkürler çalışkan güler yüzlü Ayşegül korkmaz saygılar......

2024:01:20 07:46:43
Tugba Koyuncu

Tugba Koyuncu

Cok guzel bı otel konakladık kahvaltı süperdi özellikle personel güler yüzlü aysegul korkmaz cok ilgilendi cok tesekkur ederiz gene yolumuz duserse adresımız bellı♥️

2024:01:20 07:20:33
pinar özkarci

pinar özkarci

Çok güzel bir otel. İki gece konakladık. Yemekleri ve personel hizmeti çok iyi ve güvenilir. Personel Ayşegül Korkmaz'a ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizimle çok ilgilendi ve güleryüzlüydü. Her şey için teşekkürler.

2024:01:20 07:28:33
Levent KAYA Photography

Levent KAYA Photography

Güzel otel, lokasyonu çok iyi. Otel çalışanlaro gayet işimde tecrübeliler. Özellikle Mustafa bey ilgi ve alakası çok iyi. Odalar temiz, kahvaltı güzel. Tüm çalışanlara teşekkür ediyorum

2024:01:24 16:20:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı