Kimya Hukuk Danışmanlık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Kimya Hukuk Danışmanlık

Kimya Hukuk Danışmanlık, Gaziantep şehrinde faaliyet gösteren bir hukuk danışmanlık firmasıdır. Kimya sektöründe faaliyet gösteren şirketlere hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Kimya Hukuk Danışmanlık, 2005 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kimya sektöründe faaliyet gösteren birçok firma ile çalışmış ve başarılı sonuçlar elde etmiştir.

Fiyat Politikası

Firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Hizmetlerin detayları ve fiyatlandırma politikası için firmayla iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Kimya sektöründe uzmanlaşmış bir hukuk danışmanlık firması olması
  • Deneyimli ve alanında uzman avukat kadrosuna sahip olması
  • Müşteri odaklı çalışma prensibi benimsemesi
  • Çözüm odaklı yaklaşımıyla tanınması
Kimya sektöründe faaliyet gösteren bir firma iseniz, Kimya Hukuk Danışmanlık sizin için doğru adres olabilir. Uzman avukat kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla size en iyi hukuki destekleri sunmaya hazırdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Kimya Hukuk Danışmanlık Yorumlar - 1

user318840

Gaziantep Kimya Hukuk Danışmanlık Avukatı oldukça profesyonel ve işini titizlikle yapan bir avukat. Kendisine danıştığım konularda her zaman doğru ve hızlı bir şekilde çözüm üretti. Müşteri memnuniyetine önem veren bir avukat olduğunu gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Ekim 2024
Ayhan Çelik

Ayhan Çelik

Dairemizi bize geç teslim eden Müteahhitle yaşadığımız sorun Avukat Ali Kimya sayesinde kolaylıkla çözüldü. Gerçekten de gündelik hayatta yaşadığımız sorunlarda avukatlarımıza başvurarak çok hızlı ve tatminkar sonuçlar alınabiliyormuş.

2018:06:16 15:27:09
selin öztan

selin öztan

Gaziantep'teki yetkin hukuk bürolarından biri olan Kimya Hukuk ile yıllardır çalışmaktayız. Alanında uzman avukatları ile Kimya Hukuk & Danışmanlık, müvekkillere en etkili çözümü en hızlı şekilde sunuyor.

2017:02:16 19:29:20
İbrahim Adem

İbrahim Adem

Ortaklık Sözleşmesi hazırlanması ve dosyanın takibi için kendilerine herhangi bir referansım olmadan başvurmuştum. Şu zamana kadar bir çok hukuk bürosuyla çalıştım, Kimya Hukuk Bürosu aralarında gerek iş takibi, gerek müvekkile verdiği değerde en az bir adım önde.

2016:01:27 11:52:47
A. Mesut Konuklar

A. Mesut Konuklar

Marka Başvurumda gerekli işlemleri en hızlı sürede gerçekleştirip, Türkiye genelinde bu konuda sayılı merkezlerden birisidir. Hukuk alanında başta Gaziantep olmak üzere tüm Türkiye'de hizmet vermektedir.

2016:01:27 11:38:49
Ahmet Karaduman

Ahmet Karaduman

Ali Beyle bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştım arazi anlaşmazlığıyla ilgili sorunumda çok yardımcı oldu, yıllardır süren davam sayesinde çözüme ulaştı. Bilgi birikimi olan gerçekten ilgili güvenebileceğiniz bi avukat. Herşey için teşekkürler.

2018:12:14 19:47:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı