Gaziantep Avukat Ertuğrul ŞİMŞEK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Avukat Ertuğrul ŞİMŞEK

Gaziantep Avukat Ertuğrul ŞİMŞEK, Gaziantep şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Müvekkillerine çeşitli hukuki konularda destek sağlayarak adaletin sağlanmasına yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Avukat Ertuğrul ŞİMŞEK, uzun yıllardır hukuk sektöründe faaliyet göstermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müvekkillerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Gaziantep Avukat Ertuğrul ŞİMŞEK, müvekkillerine adil ve rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin detayları ve fiyatlandırma konusunda şeffaf bir politika izlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Hukuki danışmanlık hizmetleri
  • Uzman ve deneyimli avukatlar
  • İhtiyaçlara özel çözümler
  • Müvekkillerle güvene dayalı ilişki
Gaziantep Avukat Ertuğrul ŞİMŞEK, müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sağlayarak adaletin sağlanmasına katkıda bulunmaktadır. Hukuki sorunlarınızda güvenilir bir danışman arıyorsanız, siz de tercihinizi Gaziantep Avukat Ertuğrul ŞİMŞEK'ten yana kullanabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Gaziantep Avukat Ertuğrul ŞİMŞEK Yorumlar - 1

user318774

Avukat Ertuğrul Şimşek ile çalıştım ve çok memnun kaldım. İlgili, tecrübeli ve işini titizlikle yapan bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni her aşamada bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Ekim 2024
İrem Taşkın

İrem Taşkın

Kimse işinin mahkemeye veya hukuki yollarla uğraşacağı yerlere düşmesini istemez ama hayatın ne getireceği de belli olmaz.Kayseri'deki davamıza hiç beklemediğim kadar özen gösterilmesi, mesleki becerileri ve etik konusunda dikkatli olması bize çok yardımcı oldu.Danışılması gereken bir konuda dahi size yardımcı olunacağına inandığım bir yer.Başarılarınızın devamını dilerim.

2021:01:14 15:31:28
Mustafa Esen

Mustafa Esen

Bir davamız hakkında Av. Ertuğrul Bey den bilgi almak için gitmiştik çok samimi ve içten karşılandık, çok teşekkürler, işinizde başarılar diliyorum💫

2021:01:14 16:34:59
Yaren Tuna

Yaren Tuna

Davamızı disiplin ve dürüstlükle yürüten çok iyi bir avukat, sonsuz teşekkürler

2021:01:14 17:30:39
yusuf çiftçi

yusuf çiftçi

Ertuğrul bey davamızı çok büyük ilgiyle takip etti. Kendisine teşekkür ediyorum

2021:01:15 19:49:42
hümeyra uğuz

hümeyra uğuz

İş davamızı kusursuz bi şekilde yürüttükleri için çok teşekkür ederim

2021:01:14 16:09:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı