Gaziantep Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi

Gaziantep Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi, Gaziantep şehrinde bulunan geniş bir kütüphane hizmeti sunan kuruluştur. 1965 yılında kurulan kütüphane, şehirdeki okuyuculara geniş bir kitap ve dergi koleksiyonu sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi, Gaziantep Valiliği tarafından kurulmuş olup, şehirdeki okuyuculara hizmet vermektedir. Yıllar içinde koleksiyonunu genişleterek, okuyuculara daha fazla kaynak sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Gaziantep Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi, ücretsiz bir hizmet sunmaktadır. Kütüphaneye üye olmak ve kitap ödünç almak tamamen ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap ve dergi koleksiyonu
  • Ücretsiz üyelik ve kitap ödünç alma imkanı
  • Çocuklar ve yetişkinler için ayrı bölümler
  • Çalışma masaları ve internet erişimi
Gaziantep Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi, geniş koleksiyonu, ücretsiz hizmeti ve modern olanaklarıyla şehirdeki okuyucular için ideal bir kaynak merkezidir. Her yaştan okuyucuya hitap eden kütüphane, bilgiye erişimi kolaylaştırarak okuma alışkanlığını teşvik etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Gaziantep Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi Yorumlar - 1

user318718

Gaziantep Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi oldukça geniş bir koleksiyona sahip bir kütüphane. Kitapların düzenli bir şekilde sergilendiği, sessiz ve huzurlu bir ortamı var. Çalışanlar da oldukça yardımsever ve ilgili. Ancak bazen kitapların raflarda yer bulamadığı ve biraz karışık olduğu gözlemlenebiliyor. Genel olarak kütüphaneden memnun kaldım.

10 Ekim 2024
Arda

Arda

Güvenlik zayıf pandemi önemleri yeterli temizlik berbat lavabolar kötü ve pis dezenfektanlar yeterli sayıda var ama kullanan yok :)

2022:02:15 13:11:47
Nigar

Nigar

Çok güzel ve donanımlı buldum. Çocukların ilgisini çekecek şekilde düzenlenmiş. Çocuğunuza okumayı sevdirmek istiyorsanız doğru bir seçim. Üye olup kitap alabiliyorsunuz 14 yaş ve altı üye olabiliyor.

2018:10:13 17:47:34
Melisa Aktan

Melisa Aktan

Kitap kaydı yapan görevliler çok agresif her an dövecekmis gibi konusuyorlar. Ve bütün günü kütüphane de geciriyoruz bı sıcak suyu alırken tonla laf yapıyorlar. Güvenlikler samimi iyiler canim abilerim

2023:07:24 09:36:06
Ali Ekber

Ali Ekber

Aradığınız bir çok kitap var.ayrica İnternete erişim imkanı da var.

2023:12:08 13:23:43
Celal Balcı

Celal Balcı

Güzel bir kütüphane. Her yaş grubuna hitap ediyor, ara ara da sergi gibi etkinlikler var. Çalışanlar çok ilgili, aradığınız kaynağı bulma konusunda ellerinden geleni yapıyor. Sanırsam cumartesi günleri de hizmete açık.

2022:05:30 12:35:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı