Gaziantep Boşanma Avukatı-Avukat Alperen Tuğay-Gaziantep Avukat-Gaziantep Miras Avukatı-Tazminat Avukatı-Sigorta Avukatı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Boşanma Avukatı - Avukat Alperen Tuğay

Gaziantep Boşanma Avukatı - Avukat Alperen Tuğay, Gaziantep şehrinde boşanma, miras, tazminat ve sigorta konularında hukuki danışmanlık hizmeti sunan bir avukatlık bürosudur.

Tarihçe

Avukat Alperen Tuğay, uzun yıllardır hukuk alanında deneyim sahibi bir avukattır. Gaziantep Boşanma Avukatı olarak hizmet vermeye başladığı günden bu yana birçok müvekkiline adaletin sağlanması konusunda destek olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlar, hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil fiyatlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli bir avukat kadrosu
  • Hızlı ve etkili çözümler sunma
  • Müvekkillerine bireysel ve özverili hizmet sunma
Gaziantep Boşanma Avukatı - Avukat Alperen Tuğay, müvekkillerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sağlayarak adaletin sağlanmasına yardımcı olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Boşanma Avukatı-Avukat Alperen Tuğay-Gaziantep Avukat-Gaziantep Miras Avukatı-Tazminat Avukatı-Sigorta Avukatı Yorumlar - 1

user318700

Avukat Alperen Tuğay'a boşanma davamda destek verdiği için çok teşekkür ederim. Profesyonel ve güvenilir bir avukat. İşini titizlikle yapan biri. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Ekim 2024
Oğuzhan Karadayı

Oğuzhan Karadayı

Kendilerinden tazminat konusunda destek aldık ve bize karşı çok ilgiliydiler. Gaziantep bölgesinde yaptığımız araştırma sonucu en hızlı dönüş yapan kendileri oldu. Bölgedeki en iyi ve en ilgili tazminat avukatlardan biri olduğundan şüphem yok.

2023:10:26 09:22:20
hilal karaçam

hilal karaçam

Alperen bey işinde gerçekten çok başarılı ve tuttuğunu koparan bir avukat. 1 yıl öncesinde bir türlü çözüme kavuşmayan bir davam için 3 farklı avukat değiştirdim. Uzun araştırma yapmam sonunda Alperen beye ulaştım ve çok kısa süre içeresinde davamı sonuçlandırdı. Bu süreçten beri herhangi bir sorunumda ilk aradığım ve yardım aldığım canım avukatım 🙏🏻 İyi ki siz . Gözüm kapalı kendimi güvende hissediyorum . Bilgi birikiminiz , tecrübeniz ve müvekkillerinize ilgi alakanız taktire şayen . Başarılarınız hep daim olsun .

2023:04:01 17:08:51
MERVE KARAKAŞ

MERVE KARAKAŞ

Alperen bey davaya konu olan süreçleri tüm ayrıntılarıyla dinleyen, davanın tüm aşamalarında müvekkilinin yanında olan ve krizi çok iyi yöneten, avukatlık ücretini aldıktan sonra ortadan kaybolmayan değerli başarılı bir avukat.

2023:09:05 11:49:51
Pınar Koral

Pınar Koral

Alperen Bey Gaziantep'teki en iyi avukat diyebilirim. İş yerimle ilgili maddi manevi tazminat almam gereken zorlu bir dava vardı, bir cok kişiden danışmanlık aldık ama sonuca varamıyorduk, en sonunda Alperen Bey'le bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım ve süreç aktı gitti diyebilirim. Kendisine sadece sorunu anlattım ve arkama yaslanıp davanın gününün gelmesini bekledim, en sonunda beklediğim sonucu aldım. İş bitirici, dakik, nazik ve profesyonel birisidir, hersey için teşekkür ederim..

2023:04:07 13:05:54
Hale Nur Kılınç

Hale Nur Kılınç

Avukat bey davanın oldukça uzun süreceğini düşünerek işimizi arabuluculuk aşamasında çözüme ulaştırdı. Hitabı kuvvetli birisi olmasının yanında çok iyi bir dinleyici. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.

2023:03:26 12:46:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 13:00–17:00
  • Pazar 13:30–16:30

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı