Kahraman Hukuk Bürosu&Av.Uğur Hakan Kahraman&Av.Fethi Kahraman

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Kahraman Hukuk Bürosu

Av.Uğur Hakan Kahraman ve Av.Fethi Kahraman tarafından kurulan Kahraman Hukuk Bürosu, Gaziantep şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Büro, müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki destek sağlamakta ve çeşitli hukuki konularda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Kahraman Hukuk Bürosu, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyim ve birikime sahiptir. Kurucuları, hukuk alanındaki bilgi ve tecrübelerini müvekkillerine en iyi şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktayız.
  • Müvekkillerimizin bütçelerini göz önünde bulundurarak esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli avukatlarla çalışma imkanı.
  • Hızlı ve etkili çözümler sunma kabiliyeti.
  • Müvekkillerin haklarını korumak için kararlılıkla çalışma.
Gaziantep Kahraman Hukuk Bürosu, müvekkillerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sunarak, onların haklarını en iyi şekilde korumayı amaçlamaktadır. Hukuki sorunlarınızda yanınızda olmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Kahraman Hukuk Bürosu&Av.Uğur Hakan Kahraman&Av.Fethi Kahraman Yorumlar - 1

user318668

Gaziantep Kahraman Hukuk Bürosu'nda Av.Uğur Hakan Kahraman ve Av.Fethi Kahraman ile çalışma fırsatım oldu. İkisi de alanlarında uzman, işlerini titizlikle yapan ve müşteri memnuniyetine önem veren avukatlardır. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturarak beni her aşamada bilgilendirdiler. İşlerini severek yaptıkları belli ve bu da müşteriye güven veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

10 Ekim 2024
Osman Buğra Büyükbeşe

Osman Buğra Büyükbeşe

Geçmişte cihazımın ödemesini yapmış olmama rağmen defterdarlık tarafından açılan takip davasına süresinde ve olması gereken usulde itiraz edilmesini ve durumumu ispatlamamı başarıyla sağlayan Sn. Avukat Hakan Kahraman Bey 'e çok teşekkür ederim. Gaziantep'te bu güne kadar benim ve yakınlarımın problemleri adına ulaştıkları tüm hukuki başarıları için kendilerine minnettarız.

2022:11:23 19:20:50
Eyüp Sıvakçıgil

Eyüp Sıvakçıgil

8 yıl önce başlayan hukuki süreçlerimde hizmet aldığım Kahraman Hukuk Bürosu, bu süre zarfında 3 davamı başarıyla sonuçlandırdı. İlgi, alaka ve profesyonel yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim.

2022:11:29 17:16:15
Haha Hahah

Haha Hahah

Çok teşekkür ederim Avukat Uğur Hakan Kahraman'a .Boşanma ve velayet davasında o adama hak ettiğini gösterdi.Gaziantepteki en iyi avukat kesinlikle sizsiniz.Sağolun,var olun.

2022:11:19 18:55:11
Ahmet Beytullah Yücel

Ahmet Beytullah Yücel

Bana Korku anında panik halimde derdimi dinleyip dogru ve düzgün bir şekilde Kanunlarımızı anlatarak beni rahatlatarak derdimi ve sıkıntımı çözen ve bir Avukatdan daha öte abi dost gibi yakından benimle ilgilenen degerli Avukat Sayın Ugur Hakan Kahraman size minnettarım teşekkür ederim iyiki varsınız.

2022:11:29 12:27:01
omer ozyurtseven

omer ozyurtseven

Tek bir vekaletname ile bütün sorunlarımızı gözümüz arkada kalmadan devrettiğimiz Kahraman Hukuk Bürosu ve Sn. Hakan Kahraman'a tüm dava aşamalarında bizi bilgilendirerek yanımızda oldukları için çok teşekkürler.

2022:11:29 17:48:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı