ENK HUKUK – Avukat Eda Nur KAYA | Gaziantep Avukat, Ceza, Boşanma, İcra, Miras

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

ENK HUKUK - Avukat Eda Nur KAYA | Gaziantep Avukat, Ceza, Boşanma, İcra, Miras

ENK HUKUK, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir hukuk bürosudur. Avukat Eda Nur KAYA liderliğindeki firma, ceza hukuku, boşanma davaları, icra hukuku ve miras hukuku gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

ENK HUKUK, 2010 yılında kurulmuş olup, Gaziantep ve çevresindeki müvekkillerine kaliteli hukuki hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, müvekkillerine en iyi sonuçları sağlamak için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

ENK HUKUK, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin türüne ve karmaşıklığına göre değişen fiyatlandırma politikası ile müvekkillerine uygun çözümler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Ceza, boşanma, icra ve miras hukuku alanlarında uzman avukatlar
  • İhtiyaçlara özel çözümler sunma
  • Hızlı ve etkili hukuki destek
  • Müvekkillerle şeffaf iletişim
ENK HUKUK'u tercih etmeniz için, uzman avukat kadrosu, çözüm odaklı yaklaşımı ve müvekkillerine sağladığı güvenilir hizmetler göz önünde bulundurulmalıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil ENK HUKUK – Avukat Eda Nur KAYA | Gaziantep Avukat, Ceza, Boşanma, İcra, Miras Yorumlar - 1

user318598

Avukat Eda Nur Kaya ile çalıştım ve çok memnun kaldım. Hem hukuki konularda çok başarılı hem de müşteri memnuniyetine önem veren bir avukat. İşini titizlikle yapan ve her aşamada danışanına destek olan bir profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Ekim 2024
Ufukcan Öztüto

Ufukcan Öztüto

Avukatlık herkesin yapabileceği bir meslek değil.Sizin gibi işini seven,hakkını veren,bir avukatım'ın olması benim daha da güçlü olmamı sağladı.Karşımdaki avukatın tavrını görünce dedim ki ben yoluma bu avukat hanımla devam etmeliyim.Vekalet ücretinden çok kendi kalitesini düşünüp dosyanın sonucuna odaklanıyor.Bizi en az bizim kadar düşünüyor.Tüm emekleriniz ve özverili duruşunuz için çok minnettarım Teşekkür ederim AV.EDANUR KAYA sizler var oldukça bizler hakkımızı almakda zorluk çekmeyiz sizler sayesinde...

2024:01:11 17:44:28
Mehmet Evren

Mehmet Evren

Mesleki kariyerinde'de ve kişilik olarak taktir ettiğim, ve hâlen en başarılı bir şekilde davamı sürdürmekte olan Avukatım' Eda Nur Bayram kaya'yı' en içten dileklerimle başarılarının devamını dilerim.sonsuz şükranlarımı sunarım.İşinin ehli olup tuttuğunu koparan, aynı zamanda öz güveni ile en zor davalarda bile çözüm üreten girişken bir saygı değer bir avukattır.Allah her daim yolunu açık etsin.

2023:10:11 09:48:02
Buse Yeşil

Buse Yeşil

Yıllardır süren çekişmeli boşanma davamızı anlaşmalı boşanma davasına çevirip bizi yıpratmadan süreci bitirdi. Sayın avukatım Gaziantep avukat arayışımda iyi ki sizinle karşılaşmışım.

2023:12:26 20:19:36
Leyla Karaçali

Leyla Karaçali

İşindeki profesyonelliginin yanında güler yüzü ve ilgi alakasiyla iyiki tercih etmişim dediğim güzel avukatım iyiki tanımışım sizi 🤗;işinin ehli süreci hızlı ve net bir şekilde yöneten güvenli adres👍

2023:09:08 09:41:54
Gul Sacar

Gul Sacar

Tam tapudayken icra dosyamızdaki haciz kaldırma işlemlerini en hızlı şekilde aynı gün içinde hallettiniz. İşinizde çok iyisiniz .

2024:01:03 14:59:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı