Gaziantep Avukat Abdullah SAĞLAM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Avukat Abdullah SAĞLAM

Gaziantep Avukat Abdullah SAĞLAM, Gaziantep şehrinde hukuk alanında hizmet veren bir avukatlık bürosudur. 20 yıldan fazla deneyime sahip olan Abdullah SAĞLAM, müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sunmaktadır.

Tarihçe

Abdullah SAĞLAM, 2000 yılında Gaziantep'te kendi avukatlık bürosunu kurarak hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde edindiği tecrübe ve başarılı dava sonuçlarıyla bölgede tanınan bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve şeffaf fiyatlandırma politikası benimsenmiştir.
  • Müvekkillerimizin bütçelerini koruyarak kaliteli hukuki hizmet sunmayı hedefliyoruz.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli avukat kadrosu
  • Hızlı ve etkili çözümler sunma kabiliyeti
  • Müvekkillerine bireysel ve özverili hizmet sunma anlayışı
Gaziantep Avukat Abdullah SAĞLAM olarak, müvekkillerimizin haklarını korumak ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Profesyonel yaklaşımımız ve başarılı sonuçlarımızla tercih edilmemizin sebebi budur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Avukat Abdullah SAĞLAM Yorumlar - 1

user318576

Avukat Abdullah SAĞLAM, işini titizlikle yapan, müşteri odaklı çalışan ve hukuki konulardaki bilgisiyle güven veren bir avukattır. Kendisiyle çalışmaktan memnuniyet duydum.

10 Ekim 2024
muhammed sezer

muhammed sezer

Gerek kendisi gerekse de ofisindeki diğer avukatlar davam ile sonsuz bir ilgi içerisine girmiştir ve benimle hukuki olarak her konuda ilgilenmiş ve benim kafamdaki soru işaretlerini kaldırmışlardır allah kendilerinden razı olsun ülkemizin böyle avukatlara ihtiyacı var

2022:03:10 07:47:53
BABUŞ 10 yıl önce

BABUŞ 10 yıl önce

Öncelikle selamlar gercekten iyi bir avukat Gaziantep Avukat Herkese tavsiye ederim ben memnun kaldım başarılarınızın devamını diliyorum mükemmel bir adam işinide gayet başarıli bir şekilde yapiyor iyi günler👌

2020:02:09 12:30:41
Dilara Toplaz

Dilara Toplaz

Gördügüm en iyi avukatlardan Biri hem işini titizlikle yapıyor ve konuşma ve el mimik hareketlerini çok iy kullanıyor bunları bi araya getirince haksız olsanız bile sizi haklı çıkartacak kadar tecrübeli bir avukat ama işini helaliyle yapıyor bence bu dönemin en iyi avukatı tam bir insan sarrafı mukemmel cidden

2020:02:08 23:40:06
Denny Garcia

Denny Garcia

Çalışmakta olduğum bı firmada haksız yere başkalarının hatası yüzünden işten çıkarıldım.Benim işimi hakkıyla yaptığımı ispat etmeme rağmen bana kurunun yanında yaş ta yanar diyip işten çıkarıldım. Gaziantep avukat Abdullah bey'e tşk ediyorum gerekli özeni gösterip hakkımı almama yardımcı oldu burdan kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

2020:02:09 03:06:59
HERŞEYİ BİLMEK GÜZELDİR

HERŞEYİ BİLMEK GÜZELDİR

Gaziantep Avukatlık bence alınabilecek en güzel hizmet yeri. Buraya genler başka bir yer aramak zorunda alamayacaklar. Tanıdıkları buraya getirmeyi ve tavsiye etmeyi unutmayın

2020:02:08 17:26:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı