Göznuru Göz Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Göznuru Göz Hastanesi Gaziantep

Göznuru Göz Hastanesi, Gaziantep şehrinde bulunan öncü göz sağlığı merkezlerinden biridir. 1995 yılında kurulan hastane, uzman doktor kadrosu ve modern teknolojik ekipmanlarıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Göznuru Göz Hastanesi, 1995 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana hastane, binlerce hastaya kaliteli göz sağlığı hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Göznuru Göz Hastanesi, her kesime hitap eden uygun fiyat politikasıyla hizmet vermektedir. Hastanenin fiyatları, yapılan muayene ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern ve teknolojik ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Göznuru Göz Hastanesi, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Göz sağlığınızı emanet edebileceğiniz güvenilir bir adres olan hastanemiz, her zaman hastalarının yanında olmayı ve en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Göznuru Göz Hastanesi Yorumlar - 1

user318408

Gaziantep Göznuru Göz Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Randevu sistemi düzenli ve bekleme süreleri oldukça kısa. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve rahatlatıcı bir ortam sağladılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

10 Ekim 2024
Buket Türk

Buket Türk

Doktorum Cem Öztürkmen ve asistanı Emine hanım harika bi ekip normalde gözlerin netleşmesi 1 2 hafta hatta ay sürerken iki günde çok güzel görmeye başladım.Normalde iğne bile yaptırmaya korkan ben asla ağrı hissetmedim kesinlikle gözleriyle ilgili sorunu olan herkese tavsiye ediyorum lens ve gözlük kullanmaktan daha kolay bi işlemle net görmeye başladım

2024:01:26 10:43:11
Büşra Başaran

Büşra Başaran

Lazerle göz çizdirme operasyonu için dün Doç. Dr. Cem Öztürkmen bey'e iki kız kardeş geldik ve sonuçtan çok memnun kaldık. Cem beye ve ekibine ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz.

2024:01:23 08:31:49
Sena Başaran

Sena Başaran

Lazerle göz çizdirme operasyonu için İzmir'den Göz Nuru Hastanesine geldim. Doç. Dr. Cem Öztürkmen ve ekibine gerek yapılacak olan işlemle ilgili verdikleri bilgiler için gerek gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim

2024:01:23 07:11:06
ayşegül ışık

ayşegül ışık

14 yıl lens kullanan biri olarak ve lazer ameliyatından çok endişeliydim. Yakın bir arkadaşımın aracılığıyla Göz Nuru hastanesinde Cem hocayla tanıştım ve iyi ki de tanıştım. Lens ten dolayı ameliyat olamama durumum vardı 1,5 ay kadar bekledim ve sonunda 2 hafta önce Lasik lazer yöntemiyle ameliyat oldum. Ertesi gün kontrole gittiğimde lensler çıktıktan sonra full hd olarak görüyordum. Cem hocama ve ekibi Emine hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Benim gibi ameliyatı erteleyen, endişeli olan varsa gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

2023:11:16 14:06:32
Muslum Kayan

Muslum Kayan

Amalaiyat olmadan önce körmüsüm haberim yokmuş meğerse amaliyatan sonra tekrardan dünyaya gelmiş gibi hisediyorum sıfır ağrı sıfır sıkıntı Doc.Dr.Cem Öztürkmen ve ekip arkadaşına şükranlarımı sunuyorumEmine hanıma bize yaklasimindan bize olan samimiyetinden dolayı ayrı teşekkür ederim ♥️Göz konusunda gözlerimin kapalı şekilde tavsiye edeceğim tek yer 🙏

2024:01:26 13:13:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi 08:30–13:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı