TC. SB. SBÜ Dr. Ersin Arslan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Mücahitler

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Dr. Ersin Arslan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Mücahitler

TC. SB. SBÜ Dr. Ersin Arslan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Mücahitler, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Hastane, modern tıbbi ekipmanlar ve uzman kadrosu ile hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Ersin Arslan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Mücahitler, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana bölgenin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, hastaların bütçelerini zorlamadan kaliteli sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak üzerine kuruludur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, adil ve şeffaf bir fiyatlandırma politikası benimsemiştir.

Önemli Özellikler

  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil servis ve poliklinik hizmetleri
Dr. Ersin Arslan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Mücahitler, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hasta memnuniyetini ön planda tutan bir kuruluştur. Modern tıbbi ekipmanları ve uzman kadrosu ile hastaların güvenle tedavi olabileceği bir sağlık merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil TC. SB. SBÜ Dr. Ersin Arslan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Mücahitler Yorumlar - 1

user318366

Hastanede geçirdiğim tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Hemşireler ve doktorlar çok ilgili ve profesyoneldi. Hastane temiz ve düzenliydi. Tedavimden sonuç aldım ve sağlığıma kavuştum. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Ekim 2024
Can S

Can S

Malum çarşıdaki yer yıkılınca oradaki doktorlar ve bazı çalışanlar buraya geldi haliyle. O kadar kalabalık ki anlatılamayacak hatsafalarda Yere iğne atsan düşmez derler ya aynen onun gibi. Hastaneye gidiyorsunuz ancak Doktorların başı o kadar kalabalık ki hemen bakıp ilaç yazıp gönderiyorlar şikayetlerinizi bile adam akıllı anlatma fırsatınız yok maalesef. Doktorlara da hak vermek gerek aslında çünkü o kadar hastayla ilgilenseler muayeneler hayatta yetişmez .Sonuç olarak hasta mağdur doktorlar mağdur.Sadece + olarak diyebileceğim şehir merkezine yakın ulaşım kolay, birde hastane muadil devlet Hastanesi'ne göre biraz temiz. Bu yüzden 2. Yıldız verdim

2023:09:20 11:55:32
dyildirim dyildirim

dyildirim dyildirim

Hasta hakları biriminden Duygu hn a ilgisi ve yardımı için teşekkür ederimDevlet hastanelerinde böyle çalışan personel arkadaşlarımızı tebrik ediyorum emeklerine sağlık

2023:11:08 08:04:48
Hasan Çetinkaya

Hasan Çetinkaya

Santral görevlisi telefonları açmıyor babasının dükkanında zannediyor kendini heralda 3 gündür hastaneye ulaşamıyoruz

2022:05:17 09:48:49
Ahmet Uncuer

Ahmet Uncuer

Kaç kez telefon açtım ama ciddiye alıpta telefona cevap vermiyorlar iki kez çalıyor sonra meşgule atıyorlar rezillik

2022:02:21 10:26:12
Muzaffer Bilben

Muzaffer Bilben

Geçen yıl trafik kazası geçirdik oğlumu 6 gün boşuna yatırdılar

2020:12:03 15:45:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı