Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve çocuk Hastanesi b blok

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi B Blok

1995 yılında hizmete açılan Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Gaziantep şehrindeki önde gelen sağlık kuruluşlarından biridir. B Blok ise özellikle kadın doğum ve çocuk sağlığı alanında hizmet vermektedir.

Tarihçe

Hastanemiz, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla bölgenin en tercih edilen sağlık kuruluşlarından biri olmuştur. Yılların verdiği deneyim ve güvenle, her geçen gün daha da büyümekte ve gelişmektedir.

Fiyat Politikası

  • Hastanemiz, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyat politikaları belirlemiştir.
  • Sigorta anlaşmaları ve özel sağlık sigortaları ile de anlaşmalıdır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli
  • Modern ve teknolojik tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • 24 saat acil servis hizmeti
Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi B Blok'u tercih etmeniz için en önemli neden, sizin ve sevdiklerinizin sağlığını her şeyin önünde tutan bir kuruluş olmamızdır. Güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti için bize her zaman ulaşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve çocuk Hastanesi b blok Yorumlar - 1

user318358

Hastaneye gittiğimde personelin ilgisi ve hastane temizliği beni oldukça memnun etti. Doktorlar da oldukça ilgili ve tecrübeliydi. Ancak bazı odaların bakımı biraz daha iyi olabilirdi. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

10 Ekim 2024
Mohammet Recep

Mohammet Recep

Bazı yorumlar Türk kardeşlerimiz bizi kınıyorlar bence çok iyi bir hastaneBen bir Suriyeli olarak söyluyorum bu hastanede ayrımcalık görmedimTürk kardeşlerimize sesleniyorumBizim bölgede yeterli hastane sayısı olsa ve hastlıkların ilaçları olsa hiç kimse Türkiyeye geçiş yapmaz

2022:08:16 19:31:46
Coşkun Soysal

Coşkun Soysal

Çok ciddi bir kalabalık var. Gaziantep'in ve Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı Suriyeli göçmen sorununu burada tüm çıplaklığıyla görebilirsiniz, zira hastane adeta onlara çalışıyor, bolca da çocuk yaptıklarından. Hastanenin ciddi hijyen sorunu var. Yatış verdiklerinde dahi yatış almakta ciddi tereddüt ve endişe içine giriyorsunuz, durumunuz uygunsa da zaten özel hastaneye gidiyorsunuz.

2019:11:04 00:20:15
Mehmet Orhan Berk

Mehmet Orhan Berk

Zorunlu olmadıkça gidilmemeli

2021:08:14 13:58:42
Hasan Kaya

Hasan Kaya

Güzel bir yer

2021:07:06 14:12:02
Ibrahim Mübarek

Ibrahim Mübarek

Yönergeler yetersiz

2021:08:24 16:37:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı