Gaziantep Şehir Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Şehir Hastanesi

Gaziantep Şehir Hastanesi, Gaziantep şehrinde hizmet veren modern ve donanımlı bir sağlık kuruluşudur. Hastanemiz, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve alanında uzman doktorlar ile deneyimli sağlık personeli tarafından yönetilmektedir.

Tarihçe

Gaziantep Şehir Hastanesi, 2017 yılında hizmete açılmıştır. Şehrin sağlık altyapısını güçlendirmek ve kaliteli sağlık hizmetlerini vatandaşlara sunmak amacıyla kurulmuştur.

Hizmetler

  • Poliklinik hizmetleri
  • Acil servis
  • Ameliyathane
  • Radyoloji ve görüntüleme hizmetleri
  • Laboratuvar hizmetleri

Müşteri Hedef Kitlesi

Gaziantep Şehir Hastanesi, her yaş grubundan ve her gelir düzeyinden hastaya hizmet vermektedir. Sağlık hizmetlerine erişimde herkesin eşit fırsata sahip olması ilkesiyle hareket etmektedir.

Neden Gaziantep Şehir Hastanesi Tercih Edilmelidir? Gaziantep Şehir Hastanesi, modern tesisleri, uzman kadrosu ve geniş hizmet yelpazesi ile hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaktadır. Hastanemiz, hasta memnuniyetini ön planda tutarak her hastaya bireysel ve özenli bir yaklaşım sergilemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Gaziantep Şehir Hastanesi Yorumlar - 1

user318336

Gaziantep Şehir Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane içerisindeki personel çok ilgili ve yardımsever. Randevu sistemi de oldukça düzenli ve hızlı. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Benim için oldukça olumlu bir deneyim oldu.

10 Ekim 2024
Mehmet Selami Aslan

Mehmet Selami Aslan

Çok büyük ve gelişmiş bir hastane. Yeni açıldığı için bazı sorunlar mevcut ama zamanla hallolacaktır. Gaziantep için geç kalınmış bir tesis. Çok daha önceden yapılmalıydı.

2023:12:26 12:20:48
GülGüzeli Piano & Kitap & Eğlence

GülGüzeli Piano & Kitap & Eğlence

09 Ekim 2023 itibariyle hizmete açıldı. Oldukça büyük bir kompleks. Açık otoparklar var ama yetersiz. Kapalı otopark oldukça büyük ve iş görecek nitelikte. Yeni olduğu için tabelaların bir kısmı eksik ama alanda rehberlik eden güler yüzlü ve yardımsever personel sayesinde zorlanmıyorsunuz. Günden güne eksikler giderilicektir. Hastane içinde market, oyun alanları kafeler tatlıcılar var ama çoğu daha faliyete geçmemiş. Herkese hayırlı olsun.

2023:10:11 04:33:34
Mehmet

Mehmet

Tavanlar su almış ve asma tavanları yapan firma uydurmuş uydurmuş gitmiş. Çoğu tavan açık vaziyette. Elektirik kapakları yok. Otopark demirleri atıl vaziyette. Lambaların bazıları geçmiş ve değişim yapılmamış. Devletin yani vatandaşın parası yine iş bilmezlere peşkeş çekilmiş ve hastane bitince denetim yapılmamış. Yazık ve günah. Bu vatandaşın parasını böyle adamlara yedirtmeyin

2023:11:23 08:35:23
Faruk Ölger

Faruk Ölger

Hem yetişkin hem çocuk acil poliklinikleri çok aşırı yavaş ilerliyor. Önümde 10 hasta vardı 2 saat bekledim. Herkes 184 numarasını arayıp şikayet etmesi gerekiyor.

2024:01:20 12:44:43
Hikmet YILDIRIM

Hikmet YILDIRIM

Bu şahaser sanat harikasi eseri yaptiran Cumhurbaskanimiza selam olsun.emegi geçenlere selam olsun göz doktorumuz Sayin Şeyma CETİN hanima tesekkur .yani insan yerine konulmak bir doktor tarafindan ABI denilmesi cok özel bir kelime gibi geldi.Antepliler bu hastanenin kiymetini bilin.selam ve saygilar

2024:01:11 21:21:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı