Nova Fertil Gaziantep Tüp Bebek Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Nova Fertil Gaziantep Tüp Bebek Merkezi

Nova Fertil Gaziantep Tüp Bebek Merkezi, Gaziantep şehrindeki önde gelen tüp bebek merkezlerinden biridir. 10 yılı aşkın bir süredir çiftlere üstün kalite ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Nova Fertil Gaziantep Tüp Bebek Merkezi, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana binlerce çifte başarılı bir şekilde tüp bebek tedavisi uygulamıştır.

Fiyat Politikası

Nova Fertil Gaziantep Tüp Bebek Merkezi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Tedavi süreci boyunca detaylı bir fiyatlandırma yapılarak çiftlere en uygun seçenek sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Bireysel tedavi planları
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Nova Fertil Gaziantep Tüp Bebek Merkezi, çiftlere en iyi tüp bebek tedavisi deneyimini sunmak için her zaman en iyisini yapmaktadır. Uzman kadrosu ve modern tesisleri ile çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye yardımcı olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Nova Fertil Gaziantep Tüp Bebek Merkezi Yorumlar - 1

user318330

Gaziantep Nova Fertil Gaziantep Tüp Bebek Merkezi'nde çok başarılı bir tedavi süreci geçirdim. Doktorlar ve hemşireler çok ilgili ve profesyoneldi. Tüm süreç boyunca beni bilgilendirdiler ve destek oldular. Hastanenin temizliği ve düzeni de oldukça iyiydi. Sonuç olarak, çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim.

10 Ekim 2024
Ufuk Epik

Ufuk Epik

İkinci tüp bebek denemesi için araştırmalar sonucunda Kahramanmaraştan buraya geldik. Yapılan testler sonrası tedaviye başlandı. Eşimin kan sonuçları çıktı Kadın doğum uzmanı kanları yorumladığında sanki eşimin durumu çok çok kötüymüş gibi anlatıp bir sürü takviye ilaç başladı, Dahiliye uzmanına sorduğumuzda sonuçların gayet iyi dedi Nova Fertil ise onlar bilmez dedi (Dahiliye doktoru) :) Tüp bebek işlemi başladığında Eşime Gonal F(187,5 dozunda) başlandı bu süreçte sürekli gidip E2 baktırılır son Testte E2 yüksek çıkınca Dozu 150 ye düşürdüler fakat E2 düşmedi. Biz yumurta toplama işlemi için gittiğimizde Yumurta toplama işlemi yapılmayacağını söylediler yapılırsa riskli olur dediler. (Sonra araştırınca böyle bişe olmayacağı toplanması gerektiği söylendi) Birisi toplanır diyor birisi Toplanmaz diyor birisi size kalmış diye topu bize atıyor. E2 hormonunun bukadar yükseleceği ilk sonuçlarda belli olur neden düşük doz ayarlanmadı. Nası bi hasta doktor ilişkisi var. Doktorla görüşmek istiyorum denilince sekreterler bin bir türlü soru soruyor görüştürmemek için Biz bu tedaviye ciddi para veriyoruz ve kadınlar gerçekten acı çekiyor devlet hastanesinden farkı yok. Yumurta toplama işlemini iptal edip eşimi aşırı uyarılmış yumurtalarla ortada bıraktılar. Biz en sonunda birdaha burda tedavi görmek istemiyoruz Uyguladığınız ilaç protokolünü alabilirmiyiz dediğimizde vermediler neden dedik bunlar bizim dediler biz de dedikki başka yerde tedavi görürken bu dozlarda aşırı uyarım olduğu için düşük başlasınlar diye istiyoruz dedik Sekreter de siz biliyorsunuz zaten dozları diyip ukalalık yapıyor sonra sekreter bize doktorculuk oynayıp bize tıbbi bilgiler vermeye başlayınca çıkıp gittik.

2024:01:12 08:35:34
Yeşim Vardar EPİK

Yeşim Vardar EPİK

ASLA TAVSİYE ETMİYORUM. Tam yumurtalar toplama işlemi yapılacakken estadiol hormonumun çok yüksek çıktığını ve toplanırken yoğun bakımlık olabileceğimi söyleyip işlemi iptal ettiler. Bende merkezde yapılan işlemlerimin bir fotokopisi rica ettim. Fakat bana tedavi protokolünü ve yapılan sözleşmenin bir nüshasını vermediler. Sekretere nedenini sorduğumda bunlar dosyaya ait veremem dedi. Bana uygulanan tedavi dosyaya aitmiş bana değil.Bende doktor beye sormak istiyorum sonuçta tedaviyi düzenleyen o dediğimde doktorlar evrak işine karışmaz biz ameliyat epirikizlerini bile hastalara vermiyoruz dedi ve doktorla görüşmemize izin vermedi. Devlet hastanesi bile bunları veriyorken bu özel merkezin neden sakladığını anlayamadım. Evrakları dava yoluyla mı almam gerekiyor diye sorduğumda sekreter bana dava açsanız bile alamazsınız dedi. Şimdi bu yorumu okuyanlara soruyorum size böyle davranan bir merkezde tüp bebek tedavisi görmek ister misiniz ? Ben pişman oldum siz olmayın.

2024:01:12 05:33:07
Adile Çakmak

Adile Çakmak

Ahh Novafertil ne hayallerle geldim kısmet olmadı ama sırf bize nasip olmadi diye kalkipta merkezi ve calisanlari kotuleyemem en basta Erhan Kuyucu hocamdan sema hanimdan semiha hanimdan Güngör abladan melda hanimdan ve adini bilmedigim tum calisanlardan Allah razi olsun umarim Rabbim birgün bizede hayırlı evlatlar nasip eder.

2023:12:15 06:09:29
Özgür Korkut

Özgür Korkut

Nova fertil çok güvenilir bir merkez ben giderken daha önce başka merkezlere gittiğim için korkularım vardı Allah hepsinden razı olsun tüm çalışanlar güler yüzlü hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum gebelik oluştu düşük oldu kısmet en kısa zamanda tekrar gideceğim böyle bir merkez yok herkese tavsiye ediyorum

2024:01:12 08:06:57
Dilek Tekçe

Dilek Tekçe

İlk göz ağrımız oğlum ve şimdide kardeşi için hamilelik duygusunu tattıran aile sıcaklığında bir merkez♥️ ilgi ,güler yüz ve samimiyetlerşinden dolayı ikisinde de şehir dışından geldik 🙏 Herşey için tüm ekibe çok teşekkür ederiz 💐

2023:07:14 08:42:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:30
  • Salı 08:30–17:30
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi 08:30–13:30
  • Pazar 09:00–14:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı