Tam-med Özel Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Tam-med Özel Hastanesi

1995 yılında kurulan Gaziantep Tam-med Özel Hastanesi, şehrin önde gelen sağlık kuruluşlarından biridir. Hastanemiz, geniş bir uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Gaziantep Tam-med Özel Hastanesi, 1995 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiş ve sürekli olarak kendini geliştirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Hastanemiz, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyat politikaları uygulamaktadır.
  • Sigorta anlaşmaları ve ödeme kolaylıkları ile hastalarımızın mali yükünü en aza indirmeyi hedeflemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Geniş uzman doktor kadrosu ve alanında uzman sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı ve hasta memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Gaziantep Tam-med Özel Hastanesi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli sağlık hizmeti, uygun fiyat politikaları ve hasta odaklı yaklaşımımız ile sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Tam-med Özel Hastanesi Yorumlar - 1

user318268

Gaziantep Tam-med Özel Hastanesi oldukça modern ve temiz bir hastane. Personellerin ilgisi ve hastaya olan yaklaşımları oldukça memnuniyet verici. Hastanede yapılan tedaviler oldukça başarılı ve titizlikle gerçekleştiriliyor. Genel olarak hastaneden çok memnun kaldım.

10 Ekim 2024
Menekse Aslan

Menekse Aslan

Dr. Keret beni Ameliyat etti, okadar berbat ettiki sanirsin yanindaki yeni ögrenen birisini yaptirdi o ameliyati. Karnim yamuk yumuk. 3 ayri Ameliyat yaptirdim Instagramdaki Fotolara kanarak ve gercekten cok kötü Dr. Her yere baktim kötü yorum hic olmadigi icin güvendim. Bayanlar bana özelden yazabilir ve resimlerimi atabilirim.Bana dedi gel düzeltim ama Ben hic güvenirmiyim?Sonra dedim Parami istiyorum, anlastik dedim Silikon parasini cikart geriye kalani istiyorum tamam dedi.2350€ ödemistim ve bana diyor 1900€ Silikon parasi, Geri kalani hem Karin germe, hem LIPO,hem öbür masraflari. Yani anlayacagin güvenmeyin.. Baska kaliteli Doktor arayin.

2023:02:04 10:09:00
Merve Işıklı

Merve Işıklı

Cumartesi günü apandisit şüphesiyle hastaneye gittim. Ağrı kesici yapıp yolladılar geçmezse yine gel diye. Tekrar gittim tekrar ağrı kesici yaptilar birşeyin yok diyerek . Aynı gece başka hastaneye gittim 6 saat sonra amaliyata aldılar. Canını ve sağlığını seven kimse gitmesin.

2022:12:17 00:22:39
muhammed assi

muhammed assi

Kesinlikle Tavsiye etmiyorum ölsen gelme bu hastaneye

2023:08:12 09:50:19
Emre Kumru

Emre Kumru

RE ZA LET!!!!Paranızın sağlığınızdan daha önemli olduğu yer ve para almak için her şeyi yaparlar.Bebeğimizi küveze buraya sevk ettiler. 72 saat soğutma tedavisi görecek denildi 72 saatten daha kısa sürede soğutma tedavisinden çıkardılar. 10 15 gün küvezde kalır dediler ne zaman gitsem bebeğiniz iyi dediler. Madem iyi neden vermiyorsunuz diyorum en basit antibiyotik tedavisi bile 10 gün sürer diyorlar. Sabrettik ama devletten parayı alabilmek için yoğun bakımda kalma süresini uzatma çabaları düşüncesi aklımdan çıkmaz oldu. Taburcu ederken mr eeg çekecez bir takım test yapacaz dediler. Mr çektikten sonra taburcu ettiler ve bir kelime bile bilgi verme yok. Taburcu ederken mr çektik bebeğinizi uyuttuk saatlerce gözünü açmaz diye basit bir bilgi neden verilmez? Ancak yenidoğan servisi arayınca söylediler. Dahası ilerleyen saatlerde doktora durumu sormak için hastaneyi ararız doktorun numarasını istedim. Neymiş efendim veremezlermiş. Acile getirecekmişim gerekirse kendileri çağıracaklarmış doktoru. Başka yerde özel hastanelerde doktorlar numaralarını kendileri verir. 12 gün boyunca yapılan tetkiklerin sonucu istedim. Suratıma bön bön bakıyorlar. Yahu kardeşim sarılığı olmayan bebek çok nadirdir ama bunu bile söylemekten neden acizsiniz. Bebeğimiz iyi iyi dediniz bebek 3100 gram doğdu taburcu olduğunda 2900 gramdı. Baktıklarından da şüpheliyim. Yok bi de takviye olsun diye damardan da besliyoruz demezler mi? Zaten anneden mahrum bıraktıkça bıraktınız anneden süt mü gelir?Kısacası pişmanlık. Tercih de etmemiştik mecbur kalmıştık ama eğer tercih etme durumunuz varsa sakın derim. Üşenmeyin okuyun her yazdıklarımı.....

2021:05:11 21:52:03
Gurur Özer

Gurur Özer

REZALETHayatımda gördüğüm en rezil hastane!!! Doktorundan tutun sekreterine kadar hepsi kaba anlayışsız insanı dinlemeyen sadece para sövüşlemeye çalışan bir kurum. Suriyelerle muhatap ola ola alışmışlar bağırmaya resmen insanları azarlamaya... Küçük bir siğil için gittim (nasıl bir hastane olduğunu bilmeden) yaşadıklarım tam olarak bir fiyaskoydu genel cerrah benimle ameliyat pazarlığı yaptı ne iş yapıyorsun falan dedi o zaman sana 2000 olur dedi hemen yatışını yapıyorum falan yaptı şok oldum ameliyatlık mı benim durumum dedim şaşkınlıkla. Evet ameliyat olman lazım yoksa bu büyür sı*amazsın dedi bunu gayet sansürsüz sokak diliyle ifade etti. Ben şoka girdim o an şaşırdım üzüldüm falan. Çıktım üniversitesi hastanesine gittim durumu anlattım gösterdim adam profesör ve güldü para almak için ne yapacaklarını şaşırmış onlar dedi krem verdi kullandım kremi ve geçti siğil. Anlatacaklarım bu kadar HASTANIN HASTALIĞINDAN FAYDALANAN HER DOKTOR YOK OLSUN hakkımı da helal etmiyorum Tammed !!!

2021:11:04 19:42:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı