25 Aralık Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi, şehrin en önemli sağlık kuruluşlarından biridir. 1985 yılında hizmete açılan hastane, yıllardır kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Hastane, Gaziantep'in sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde teknolojik gelişmelere ayak uydurarak donanımlı bir sağlık merkezi haline gelmiştir.

Hizmetler

  • Acil servis
  • Poliklinik hizmetleri
  • Ameliyat ve cerrahi müdahaleler
  • Laboratuvar hizmetleri

Fiyat Politikası

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi, her kesime hitap eden uygun fiyat politikasıyla hizmet vermektedir. Hastanenin sunduğu hizmetler, kalitesine göre oldukça makul fiyatlarla sunulmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Hastane, Gaziantep ve çevresindeki halkın yanı sıra şehre gelen turistlere de hizmet vermektedir. Her yaş grubundan hastaya hitap eden hastane, geniş bir müşteri kitlesine sahiptir.

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi, deneyimli kadrosu, modern tıbbi ekipmanları ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil 25 Aralık Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user318258

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi oldukça modern ve temiz bir hastane. Personellerin ilgisi ve hastaya olan yaklaşımları oldukça memnuniyet verici. Hastanenin donanımı ve teknolojik imkanları da oldukça yeterli. Ancak bazen randevu saatlerinde aksamalar yaşanabiliyor. Genel olarak hastaneden memnun kaldım.Puan : 4

10 Ekim 2024
ÇAS

ÇAS

Çok eski ve dökülüyor. Personelinin nezaketi insanları rahatlatacak kadar iyi olsada bence imkanınız varsa başka bir hastaneye gitmekte yarar var.

2023:11:17 12:23:47
ikm mutfak

ikm mutfak

Üç beş doktorun hatrına dönen hastane! Hemşire çağırın yarım saate geliyorlar. Seni çağırıyorum demek ki acil bir şey var de mi? Bu liseli çocuklar galiba inanılmaz laubali. Hasta bas bas bağırıyor iki tane güya hemşire olacak liseli kız sağlıkçı galiba kıkır kıkır gülüyorlar! Allah beni, sizin hemşire olduğunuz hastaneye düşürmesin. Siz sağlıkçı olacaksınız heyhât! Çocuklardan birine dizini kaldır hastanın dediler çocuk pat diye dizimi kaldırdı ben bağırdım "aaaaa " diye. Beni azarladı ne oldu ne bağırıyon diye! Kardeş ben ameliyat oldum dizimden o diz öyle mi kalkar! Bir de beni şikayet etti bağırıyor diye haklı çıktı. Hemşireler geliyor yandaki hastanın neyi var diyor! Kardeş ben nereden biliyim? Sen hemşire değil misin senin bilmen lazım onu! Ben iki saattir yatıyorum bana yandaki hastanın nerden ameliyat olacağını falan soruyor ya da neyi olduğunu! Neymiş hemşire yokmuş da alın kardeşim!!! Şunu anlayın sağlıkçılar, siz bana hizmet için varsınız bana tepeden bakmak için değil!

2023:10:03 19:50:37
Büşra Sözer

Büşra Sözer

Berbat bir hastane daha beter olmak istiyorsanız buraya gelebilirsiniz hem çok eski hemde calisanlar artık salmış kendini devletin denetlemesi el atması sıkı denetim uygulaması gerekli diye düşünüyorum savsaklama var yarım saatte çıkacak tatlil için acilde üç saatten fazla beklemiş olmamamin başka bir açıklaması olamaz çünkü.

2023:11:26 15:31:38
Ayda Akçay

Ayda Akçay

23/10/2023'te annem Emel Üstüner Hastanenizde Ortopedi ve Travmattoloji Uzmanı Dr.Mesut Emlek hocamıza diz protez ameliyatı oldu ,operasyon mükemmeldi.Hem insan olarak hem Doktor olarak olağanüstü bir emek verdi servis ve ameliyat ekibine de çok teşekkür ediyoruz

2023:10:27 07:41:16
Dilara Dnbs

Dilara Dnbs

Berbat bir hastane hijyen sıfır hemşireler ilgilenmesi zayıf karşıdaki insan mı robot mu bilincsizce haraket ediliyor GELMEYİN!

2023:12:30 07:19:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı