Şehitkamil Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Şehitkamil Devlet Hastanesi Gaziantep

Şehitkamil Devlet Hastanesi, Gaziantep şehrinde hizmet veren önemli sağlık kuruluşlarından biridir. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve modern tıbbi ekipmanlarla donatılmıştır.

Tarihçe

Şehitkamil Devlet Hastanesi, 1995 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana şehirdeki sağlık ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren hastane, uzman kadrosuyla kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, sağlık hizmetlerinin kalitesini düşürmeden uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Hastane, SGK anlaşmalı olup, hastaların tedavi maliyetlerini en aza indirmeyi amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş branşlarda uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknoloji
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil servis ve poliklinik hizmetleri
Şehitkamil Devlet Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetleri ve uzman kadrosuyla Gaziantep'te tercih edilen bir sağlık kuruluşudur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Şehitkamil Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user318246

Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Hastane içerisindeki bekleme alanları geniş ve konforlu. Randevu sistemi de oldukça düzenli işliyor. Tek olumsuz yanı bazen yoğunluktan dolayı bekleme sürelerinin uzayabiliyor olması. Genel olarak memnun kaldım.

10 Ekim 2024
Zeynep Ağtürk

Zeynep Ağtürk

Eczanemize konuşma ve duyma engelli yakınım yanlış yazılmış reçete ile birlikte geldi. Yardımcı olmak için hastaneyi Nöroloji bölümünü aradık. Dr Zeliha Öztürk'ün sekreteri Süheyla hanım açtı telefonu, gergin ve asabiydi çok ters konuştu bizimle. Ses kayıdı var hastaneye gelince de şikayette bulunacağım. Ozaman ne kadar gereksiz konuşulduğu anlaşılır. Bu hastaneye hiçbir yakınımı göndermek istemem.

2023:11:20 08:01:56
ersin çitçi

ersin çitçi

Duyma ve konuşma engelli bir hastamıza nöroloji servisinde reçete şifresi verilmiş. ancak hatalı yazılmış. bunun için Dr.Zeliha Öztürk'ün asistanı Sü.......la'yı aradık. ancak bu kadar kaba ve gergin şekilde ,yardımcı olmaktan uzak tavrı karşısında ilgili kişilerin gerekli uyarıyı şahsa yapması gerektiğini düşünüyorum. insanlara güzel yaklaşmayan şahısların sağlık kuruluşlarında ne işi var?

2023:11:20 08:05:42
Muhammed Eralp

Muhammed Eralp

Hastanın durumu çok kötü kalbinde problem var bayılmak üzere acile gittik orda küpeli bi doktor vardı doktorun yanına gittik tabi doktor demeye 1000 şahit lazım bize ; sakin olun ben cok tecrübeliyim tam adamına geldiniz şu kadar yıllık doktorum deyip aynı cümleyi tekrarlıyor hastayla ilgileneceğine ego kasıyor adam tuhaf yemin ederim napmaya çalıştığını soruyorum aklınca beni azarlıyor sonra da ben bakamam müsait değilip deyip gitti doktor olmadan önce bi psikolojik bi sınava tabi tutsalardı daha iyi olurdu adam çünkü ne yaptığını kendi de bilmiyor ben hayatımda böyle saçma bir adam daha görmedim

2023:08:10 05:57:40
Halime Avcı

Halime Avcı

Çok saygısız davranan bir hastane özelikle kayıt yapan kişiler o kadar saygisizlarki insanları azarliyorlar resmen mümkün olmadıkça gidilmemesi gereken yer

2023:11:23 00:03:29
Nuray çil

Nuray çil

Acil 5 para etmez gider gitmez hemen igne ol diyorlar ondan sonra reçete yaziyorlar😡kadın doğum bölümünde ibrahim Ongun diye bir doktor var adam sanki yaşayan ölü gözü görmeyecek şekilde bir maske takmış konuşması duyulmuyor hicbisey yaptığı yok valla bedavadan para alıyor 👎👎👎👎

2023:12:05 09:09:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı