Özel Düztepe Yaşam Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Gaziantep

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, Gaziantep şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki sağlık sektöründe önemli bir yere sahip olan hastane, sürekli olarak kendini geliştirerek hizmet kalitesini artırmaktadır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerine erişebilmesini sağlamak üzerine kuruludur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş branşlarda uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil servis ve poliklinik hizmetleri
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, uzman kadrosu, modern altyapısı ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile Gaziantep'te tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir. Sağlık sorunlarınızda güvenilir ve kaliteli hizmet almak için sizleri de hastanemize bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Yorumlar - 1

user318234

Gaziantep Özel Düztepe Yaşam Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Hastaneye gittiğimde herkesin güleryüzlü olması beni çok memnun etti. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve rahatlatıcı bir ortam sağladılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Puan : 5

10 Ekim 2024
war veteran

war veteran

Çocuk bölümüne yüksek atesden dolayı çocuğumuzu yatırdık, doktorumuz ilgiliydi, temizlik personeli iyiydi günde 2 defa odamızı temizlediler, ama hemşireler için aynı şeyi soyleyemeyecem, çocuğa serum takacak hemşire bulamadık her defasında yeni doğan servisinden bilgili ve ilgili bir hemşire geldi sağolsun bı tek o beceriyordu, diğer hemsire arkadaşlar bu konuda çok zayıf, yav hem çocuk bolumunde calisiyorsun biraz gülümse çocuk zaten korkuyor iğneden bide senin suratı gorunce hepten feryat figan ediyor, hersey iyiydi ama dediğim konularda geliştirilmesi lazım.

2024:01:13 11:27:27
Kübra Aşmanoğlu

Kübra Aşmanoğlu

Esin hocaya doğum yaptım hiçBir problem yok o kadar iyi ilgilendiler ki ellerine sağlık ama bir tahlil onayı bu kadar uzun süremez acildeki danışmanlar bu kadar uyuşuk olamaz yardım etmek asla yok Allah kimseyi düşürmesin

2024:01:22 15:02:34
Gökhan S

Gökhan S

Aşırı ağrı ile gittiğim hastanede doktor muayene ücretini ödedim 600 TL ultrasona yönlendirdi oranında ücretini ödedim 500 TL doktora geri gittim ki doktorun işi çıkmış gitmiş hastayı acı içinde bırakıp gitmiş ne iğne var ne bir reçete var yarın gelin diyorlar. Bunun adı gizli hırsızlıktır. Bunları şikayet etmek lazım.

2023:12:21 07:41:32
Seher Emin

Seher Emin

Boğaz ağrısı şikayetiyle aciline gittiğim bu hastanede Ahmet Güder adlı doktorun damardan verdiği ilaçlarla baygınlık hali,daha sonrası şiddetli kaşıntı.İlaca ne kattınız dediğimdeki panik ataksınız deyip umursamaz tavrı.Kattıkları ilacı da öğrendim,ıv yoluyla semptom yapabilecek bir ilaç,az kalsın ölümüme neden olacaktı,asla bir daha bu hastaneye gitmeyecem,yakın diye tercih ediyordum,bu olaydan beri karaciğer ve alerji değerlerim yükseliyor,hakkımı helal etmiyorum.

2023:12:06 12:15:50
Yasemin Yackey

Yasemin Yackey

Bu yorum ozellikle Dr. Yakup Sariguney icin yazilmistir.Kendisiyle rhinoplasty icin gorusme yaptim. Iceri girdigimden itibaren kustah ve lakayit uslubunu biz cikana kadar degistirmedi. Ustten bakarak hicbir soruya duzgun yanitlamadi, kendisi karsisindaki insani gerizekali zannedip ustten ustten hicbir sekilde aciklama bile yapmadan ameliyat girince size yakisan burunu gormus olursunuz demekle yetindi. Sanki turkiyedeki tek Dr kendisiymis gbi before ve after fotograflarinin yasak oldugunu ileri surerek hic bir calismasini gostermek deil hakkinda konusmak bile istemedi. Acik mi kapali mi ameliyat yapiyorsunuz sorusuna canimin istedigi sekilde cevap vererek kendi kalitesini bir kez daha kanitladi.Isterse bedava yapsin ama bu tarz bir yaklasimla hayatta Boyle bir insana guvenmek Soyle dursun kendi hastanem olsa calistirmam bile.Ozel bir hastanenin Dr larindan para kazanmasi gerekirken kendisi sanki hastane para kazanmasin diye ugrasiyor.Size ikinci kalite insanmis gibi davranan insanlardan vazgecin, belki 1000tl fazla olur ama dogru duzgun servis alabileceginiz size guven veren insanlari tercih edin. Dr Yakup kesinlikle bu kategoriye girmiyor.

2023:09:29 10:13:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı