Defa Life Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Defa Life Hastanesi

Defa Life Hastanesi, Gaziantep şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Defa Life Hastanesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana modern tıbbın gerektirdiği teknolojik altyapıyı sürekli olarak güncelleyerek, hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Defa Life Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, sağlık hizmetlerini her kesime ulaşılabilir kılmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş branşlarda uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbın gerektirdiği teknolojik altyapı
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil servis hizmeti
Defa Life Hastanesi, uzman kadrosu, modern altyapısı ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile Gaziantep'te tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir. Hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiş olan hastane, her zaman hastalarının yanında olmayı ve onların sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Defa Life Hastanesi Yorumlar - 1

user318232

Gaziantep Defa Life Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personel çok ilgili ve hastalarla güler yüzlü bir şekilde iletişim kuruyorlar. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Randevu sistemi sayesinde bekleme süreleri minimum seviyede. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve rahatlatıcı bir ortam sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Ekim 2024
Sinem Akyüz

Sinem Akyüz

10.01.2024 Tarihinde bebeğimi hasta olduğu için doktora Levent beye götürdüm kontroller yapıldı ilaçları yazdı evimize geldik. Daha sonra 13.01.2024 Tarihinde yani bugün doktor beyin asistanını arayıp bebeğimin geceden veri ateşinin sürekli düşüp geri yükseldiğini 39 dereceye kadar çıktığını söyledim. Asistan hemen gelin dedi. Hastahaneye gittik girişimizi yaptırdık. Yarım saat bekledikten sonra ateş için getirdiğimi söyledim asistana. Asistanın cevabı buradaki bütün çocukların ateşi var cevabı oldu. Bende acil getirin dediniz geceden beri böyleyiz dedim cevap dahi vermedi. Bir saati geçti bebeğim kucağımda bir ateşi yükseliyor bir düşüyor ve terliyor terlediği için de üstünde kuruyor ve daha beter hasta olması için bu bir yol sadece. Elimizde çocuk bayılacak resmen ama hala içeri çağrılmadık bir buçuk saat sonra tekrar söyledim ve doktor beyle görüşmek istediğimi belirttim. Asistan görüşemezsiniz diyerek yüksek sesle cevap verdi. Ne zaman alacak dediğimde cevabını alamadan içeri girdi. İki saat sonra artık ben yeter artık alın çocuk bayılacak dedim ve bana listenin sonunda olduğumu söyledi 2 saat geçmiş nasıl liste sonunda ola bilirim şaka gibi. Acil durumunuz diyorum burası acil değil hanım efendi diyerek dalga geçiyor böyle insanları hastaneye nasıl alıp çalıştırıyorsunuz bu nasıl bir üslup bu nasıl bir hastane yazıklar olsun 8 aylık bebeği de aileyi de mağdur ettiler.

2024:01:13 11:46:50
Gülden Kirac

Gülden Kirac

Pazar günü oğlum bayılmıştı ve kafasını sert vurmuştu avm de olduğu için ambulans geldi tıp fakültesine götürdü bikaç saat sonra ayrıldık oradan daha sonrasında çıkınca kusmaya başladı defalife acile gittik biz çok tedirgin olduk çok zor bi gündü Ercan hoca vardı acilde sağolsun hemen işlemleri yaptı ilgilendi.sonuçlar çıktıktan sonra gittiğimizde acilde ahmet hoca vardı. O kadar ilgilendiki insanlığına doktorluğundan önce hayran kaldık. Aile olarak biraz kalabalıktık herkes tedirgindi oradaki herkes doktorun iyiliğinden bahsetti. Biz o kadar soru sorup çağırıyordukki başka doktor olsa çok büyük ihtimal bi yerde tavrı değişirdi ama Ahmet hoca tedirginliğimizi korkularımızı hem hekim olarak hem insan olarak anlayışla karşıladı. Sabaha kadar kalmak durumunda kaldık kusma kesilmediği için sabaha kadar ilgilendi ne soru sorsak anlayışla cevapladı içimizi rahatlattı 🙏🏻🙏🏻 sabah göndermeden öncede oğlumu uzun uzun muayene etti sonrasında içimiz rahat çıktık. Allah razı olsun o gün çok iyi geldi bize Ahmet hoca 🙏🏻kendide hep iyi insanlarla karşılaşır umarımErcan hocama da teşekkür ederiz ayrıca 🙏🏻🙏🏻

2023:12:19 21:46:51
Ayşenur Altuğ

Ayşenur Altuğ

Eksi yıldız olsa onu verirdim. Sekreterlerinizi ve hemşirelerinizi karşınıza alıp insanlarla iletişime nasıl geçilir eğitimi vermenizi tavsiye ederim. 25 aralık devlet hastanesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Madem bu kadar para veriyoruz o zaman düzgün iletişim, hastaya ilgi vs bekliyoruz. Su an tek sorunum doktor olmayan calısanlarınızın tavırları ve sadece onlar yüzünden bir daha bu hastaneye gelmeyeceğim.

2024:01:19 11:54:50
Makbule ARICI

Makbule ARICI

Hastaneye randevu oluştururken, perşembe günü arayarak cumartesi uygunluğu sordum. Uygun olduğu söylendi ve randevu oluşturuldu. Cuma günü akşama doğru beni arayarak iki doktorumuzun da acil ameliyatı çıktı ve sizin randevunuzu iptal etmek zorundayız dediler. Hizmet, sağlık, memnuniyet gözetmedenÖzel hastane için uygun olmayan bir tavır

2024:01:19 13:53:12
Reşit Onur

Reşit Onur

Gördüğüm kadarıyla Personel sayısı az olduğundan dolayı çok yavaş ilerliyor. Doktor tahlil istiyor onaylatmak için sıraya giriyorsun bekliyorsun,Mesela özel sigorta olanlar kuyruğa giriyor baya zaman zaten orada geçiyor. Kimlik orada kalıyor işin bitiyor 1/2 saat geçiyor,hastaneden çıkarken kimlik isteniyor onay bekleniyor onay gelmeden kimlik veremeyiz diyorlar birde onun için bekleniyor.

2024:01:15 16:47:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı