Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi, Gaziantep şehrinde hizmet veren modern ve donanımlı bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman doktor kadrosu ile hastalarına kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi, 2005 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehre değer katan bir sağlık kuruluşu olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, her kesimden hastaya erişilebilir sağlık hizmeti sunmaya odaklanmıştır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş branşlarda uzman doktor kadrosu
  • Modern ve teknolojik donanıma sahip tıbbi cihazlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil servis ve poliklinik hizmetleri
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hasta memnuniyetini ön planda tutan bir kuruluştur. Uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi cihazlarıyla hastalarına güvenilir bir sağlık hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi Yorumlar - 1

user318216

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve her konuda yardımcı oldular. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

10 Ekim 2024
Hatice Demirel

Hatice Demirel

Annem üç hafta yoğun bakımda kaldı. Hemşirelerin tavrı muamelesi iğrençler.Yoğun bakimdeki hastaların ellerini bağlayıp azarliyorlar annem kaç defa söyledi beni buradan çıkarın diye. Çıkardık annemi vücudunda yara olmayan kadını yaralı bereli olarak çıkardık yani kısacası annemi orada gereken tedavi yapılmadı iş olsun diye alıp oraya koymuşlar. Hakkımızı helal etmiyoruz benim annem oradan sonra öldü. Sakin kimse hastasını oraya götürmesin evinde ölsün daha iyi en azından evinde elleri bağlanmaz ve azar işitmez. Haklarımızı helal etmiyoruz iyiki ahiret var iyiki

2023:09:17 05:31:48
Gülçiçek Yücel

Gülçiçek Yücel

Oğlum yandi oraya götürdüm acile krem sürüp sarıp çocuk Hastanesi'ne git dediler ambulans bile vermediler üçüncü derece yanığa çokmu zordu bizi ambulansla yetiştirmek ihmal budur zamanında yetismeseydim çocuk Hastanesi'ne oğlum ölebilir di ..

2023:12:23 21:38:23
Mahmut Palamut

Mahmut Palamut

Gaziantep inayet Topçuoğlu hastanesi serom iğnesi işe yaramaz taktıgı serom işe yaramaz şekerli su gibi milletin sigortasından biraz fazla para alın iyi serom iğne yapılsın seromu yiyen hasta dışarı cıkana kadar bir faydasını görmüyor yazık günah bide saglık çalışanı az saat 5 te gidiyoruz saat 10 gibi cıkıyoruz

2024:01:02 22:32:43
Gülseren Gündoğan

Gülseren Gündoğan

21 günlük loğusayım bebeyim 9 aylık karnında öldü😭😭😭ben inayet topçu oğlu hastanesinden memnun kalmadım randevusuz olması sabah saat 4 de sıra beklemek işkence ona rağmen ihmallik olmasa Dr.Murat Korkmaz ,sekreterler ,hemşireler Alla'a havale ediyorum benim canım yandı😔başka canlar yanmaz inşallah

2023:09:14 19:41:23
murat noyan

murat noyan

09.08.2023 tarihinde Dahiliye bölümü Oğuz Kaan Polat adlı doktortordan randevu alıp muayene oldum, özellikle D vitamini ve Trigliserid sonucuma bakılmasını istedim. Bugün sonuçları almaya gittiğimde hiçbirine bakılmamış, tok gelmişssindir, D vitamini ücretli vs. cevaplar verildi. Önemli İşlerimi iptal edip kan vermeye ve sonuç almaya geldim ama boşa zaman kaybı, hastayı dinlemeyen ve kendi kafasına göre çalışan zihniyet...

2023:08:11 12:41:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–16:00
  • Salı 08:30–16:00
  • Çarşamba 08:30–16:00
  • Perşembe 08:30–16:00
  • Cuma 08:30–16:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı