Bossan Hospital

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Bossan Hospital

Bossan Hospital, Gaziantep şehrinde hizmet veren özel bir hastanedir. 1995 yılında kurulan hastane, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Bossan Hospital, 1995 yılında Gaziantep'te hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Hastanemiz, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyat politikaları uygulamaktadır.
  • Sigorta anlaşmaları ve ödeme kolaylıkları ile hastalarımızın mali yükünü hafifletmeyi hedeflemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • 24 saat acil servis hizmeti
Bossan Hospital'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman doktor kadrosu, modern ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Bossan Hospital Yorumlar - 1

user318210

Gaziantep Bossan Hospital Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Hastaneye gittiğimde herkes çok yardımcı oldu ve beni çok iyi karşıladılar. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Hastanenin genel atmosferi de oldukça sakin ve huzurlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Ekim 2024
Öznur Çetin

Öznur Çetin

İşe giriş saglik raporu almak için güya uğraşmam düşüncesiyle gittim bu hastaneye. Ancak yaşadığım tam rezillik. Hepsi birbirine yönlendirme yapıyor. Aşağı inin, sağdaki danışmaya danışın, soldaki danışma bilmem ne...Danismadaki kişileri özellikle mi seçtiler bilmiyorum. Hepsi bitse de gitsek der gibi bakıyor daha mesainin ilk saatlerinde. Ayrıca yine danismadaki kadın çekirdek yiyordu... Soruma cevap vermesi için ağzındaki çekirdeğin bitmesini bekledim resmen. İlk gelisimdi hastaneye, bir daha da cidden asla gitmem. Çevreme de ne kadar ilgisiz bir hastane olduklarını söyleyeceğim. Böyle gergin gergin suratıma bakiyo türbanlı bı çalışan. Şok oldum yani güya özel hastane. Bir daha aslaaa

2024:01:22 06:43:11
Fatma nur Özgan

Fatma nur Özgan

Hastane çok güzel temiz Dr. ve personelleri iyi ama kendi adından bu kadar söz ettiren hastane olarak neden camlardan soğuk geliyor ve iki yıldan beri yatış yapan hasta yakınları camın önüne birşeyler koyarak soğuk gelmesini önlüyor acilen buna bir çözüm bulunsun

2023:10:17 19:59:16
razziye arslan

razziye arslan

Merhaba, hastanenizde tedavi görüyorum. Daha önce gittiğim hastanelerde doktor, personel yaklaşımından memnun değildim. Başka hastanedeki kontrol randevuma gitmeden önce hastanenizi aradım. Fizik tedavi birimine bagladilar. Ali Bey ile görüştüm, doktor beyin yaklasimi diğerleri gibi değil ise gelecegimi söyledim. Pişman olmayacağımı söyledi ve beni ikna etti. Hastanenize geldim Mahmut Çakıllı doktor sağ olsun Ali Bey in söylediği kadar vardı. Çok ilgilendi insanca davrandı. Ayrıca ismini bilmediğim doktor arkadaşlarınız ve Asena hemşire sağ olsun beni iyileşme sürecinde motive etti. Keşke tüm hemşireler Asena gibi olabilse canım benim. Sonra kilo vermek için diyetisyen Eda Hanım a geldim. Eda Hanımdan da çok memnun kaldım. Eda hanım bı tane. Tavır, tutum konusunda diğer hastane personeli ve doktorlarına örnek olacak bir kadro ile karşılaştığım için teşekkür etmek istiyorum. Hasta hakları biriminden Betül Hanım da çok ilgili bir bayan, teşekkürü kendisine de ilettim. İyi ki varsınız.

2023:12:04 15:20:13
Dilara Kurt

Dilara Kurt

Ameliyat olmuş hastanın ilaçlarını yazmak için bile ekstra muayene ücreti talep ediyorlar. Ticaret haneden başka bir şey değil. Keşke aldıkları paralar kadar hizmet sunsalar kimse mağdur olmasa yazık.

2024:01:24 16:10:15
Mine Mercan

Mine Mercan

20 lik dişim için Selen hanımın yanına gittim ağrısız ve çok güzel bir şekilde dişimi çekti Selen hanım ve asistanı çok ilgili ve güler yüzlüler her şey için teşekkür ederim kendilerine ellerine sağlık

2024:01:17 12:41:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı