NCR INTERNATIONAL HOSPITAL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep NCR INTERNATIONAL HOSPITAL

NCR INTERNATIONAL HOSPITAL, Gaziantep şehrinde hizmet veren özel bir hastanedir. 2005 yılında kurulan hastane, modern tıbbi teknoloji ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

NCR INTERNATIONAL HOSPITAL, kurulduğu günden bu yana şehirdeki en önemli sağlık kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Hastanenin kuruluş amacı, hasta odaklı hizmet anlayışıyla bireylerin sağlık sorunlarına çözüm sunmaktır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, kaliteli sağlık hizmetlerini uygun ve rekabetçi fiyatlarla sunmaktır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, hastalarına en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern tıbbi teknoloji
  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş branş ve hizmet yelpazesi
NCR INTERNATIONAL HOSPITAL, kaliteli sağlık hizmetleri, uzman kadrosu ve modern tıbbi teknolojisi ile Gaziantep'te tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, her zaman hastalarının yanında olmayı ve en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil NCR INTERNATIONAL HOSPITAL Yorumlar - 1

user318202

Gaziantep NCR INTERNATIONAL HOSPITAL gerçekten çok kaliteli bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekici. Tedavi sürecim boyunca her konuda beni bilgilendirdiler ve destek oldular. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

10 Ekim 2024
İkibinonsekiz İkibinyirmiMart

İkibinonsekiz İkibinyirmiMart

5 yıldız verme sebebim üstte gözüksün 25 eylül de 4 aylık erkek bebeğimizi cerrah Dr.Lütfi Dağdeviren de yaptırdım şuan hangi doktora gösterdiysem, sünnet olunmamış denildi elimden geldiğince bütün hukuki işlemlere başvuru yapacağım çocuğumuz 8 aylıkken 2.kez anestezi altına girecek. Şikayetçi olacağız. !!!! Asla tavsiye etmiyoruz aslaaaa cerrah diye getirdik yapılan ortada

2024:01:24 12:27:58
Gizem K.

Gizem K.

Odalara asla hizmet yok yemek bulaşığı çıkmasın diye tek kullanımlık kaplarda servis ediyorlar tüm gün çöpler odada sürünüyor gelip alan asla yok. 3 gün boyunca yatak değiştirilmedi, refakatçi için çarşaf da yoktu. O kadar verilen paraya rağmen bir su ikramları bile yoktu. Doktor bir türlü odaya kontrole gelmiyor, hemşireler doktorlardan bağımsız habersiz. Tüm gün doktorun gelmesini bekledik hiç bir işlem tedavi olmadığı halde o gün için de yatış parası istediler. Ayrıca en az 10 kişi asansör kapısında sıra oluyor, 3 asansörden sadece biri çalışıyor. Sedye asansörüne binebilen biniyor gerisi rezil bir şekilde 15 dakika minimum asansör bekliyor.

2023:12:02 07:04:46
Murat TOPUZ

Murat TOPUZ

1 yıldızı bile haketmiyor hastane. Nedeni ise küçük paralar peşinde olmak. Randevumuz için hastayı bırakmaya geldim. Muayene ücretini ödeyip ben geri çıktım. 10 dakika felan ancak sürdü. Çıktığımda ise otopark ücreti talep ediliyor 30 TL. 10 dk için 30 TL nedir Allah aşkına. Söylediği cümle ise gün içerisinde akşama kadar ücret ödemeden girip çıkabilirsin. Sizin olsun otoparkınız. Madem ücret istiyorsun, vale hizmeti sunarsın, bir işin karşılığı olarak talep edersin. Yazık bu halinize..

2023:12:06 20:38:42
mehmet cemal Mercan

mehmet cemal Mercan

12.01.2024 tarihinde babamı rahatsızlığı için Prof. Dr. H. Orh. Öz.. diye kendini doktor zanneden birisine götürdük. Hiçbir şey olmamasına rağmen babama anjiyo yapmaya kalkıştı. İzin vermedim ve ordan çıkıp 2 ayrı devlet hastanesinde daha detaylı incelemeler yaptırdık. İnceleme yapan doktorlar özel hastaneler kasap olmuş tabiri ile özel hastaneye gitmememiz gerektiğini söylediler. Tam bir dolandırıcı olmuşlar. Hastanenin kendi otoparkına bile ücret alıyorlar.

2024:01:12 15:46:51
Asiye Gns

Asiye Gns

Babam bu hastanede Bayram bey ve İbrahim bey sayesinde çok iyi bir ameliyat geçirdi. Once Allah in takdiri ve sonrada Doktorlarımızin üstün basarisi sayesinde babam sağlığına kavuştu. Özellikle KVC yoğun bakım danışmanı ve hemşireleri o kadar mükemmel ve ilgililerdi ki hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Iyi ki doğru seçim yapmışız.

2023:12:10 14:23:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı