Liv Hospital Gaziantep

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Liv Hospital Gaziantep

Liv Hospital Gaziantep, Gaziantep şehrinde bulunan özel bir hastanedir. 2014 yılında hizmete açılan hastane, modern tıbbi teknoloji ve uzman kadrosuyla hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Liv Hospital Gaziantep, Liv Hospital Grubu'nun bir üyesidir. Liv Hospital Grubu, Türkiye'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından biridir ve yıllardır sağlık sektöründe hizmet vermektedir. Gaziantep şehrindeki hastane, bölgenin sağlık ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulmuştur.

Fiyat Politikası

Liv Hospital Gaziantep, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Hastanenin fiyat politikası, hastaların bütçelerini zorlamadan sağlık hizmetlerine erişimini sağlamak üzerine kuruludur.

Önemli Özellikler

  • Modern tıbbi teknoloji
  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Geniş branş yelpazesi
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Liv Hospital Gaziantep'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Modern tıbbi teknolojiyi kullanarak hastalara en iyi hizmeti sunmaya odaklanan hastanemiz, uzman doktor kadrosu ve geniş branş yelpazesi ile hastaların sağlık ihtiyaçlarına çözüm sunmaktadır. Ayrıca hasta odaklı hizmet anlayışıyla hastaların memnuniyetini ön planda tutmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Liv Hospital Gaziantep Yorumlar - 1

user318198

Gaziantep Liv Hospital oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve rahatlatıcı bir ortam sağladılar. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Ekim 2024
Kibrit Çöpü

Kibrit Çöpü

Çocuk için daha önce de yatış yapmıştım. Çok memnun kalmasam da doktorun hatrına bir şikayette bulunmadım. İkinci defa yatış yapmak zorunda kaldığımda, ki bu yorumu çocuğum şu an 609 nolu odada yatarken yazıyorum, 1 ay önceki alakasızlığı bile mumla arar oldum. Eğer çocuğa yatış yaptıracaksanız çocuk yatış servisini hiç tavsiye etmiyorum. Bir defa siz özel hizmet aldığınız herhangi bir yerde "Anlayışla karşılayın, hastalara yetişemiyoruz" gibi personel eksikliğinden dem vurup mazerete sığınan yerlerden uzak durun. Ben hastanenin ortağı değilim! Ben sizin için müşteriyim! O zaman ona göre hizmet almalıyım, hastanenin sorunlarını duymak zorunda da değilim! Güleryüz için de burada değilim. Kimse güleryüz göstermesin, sadece iş yapılırsa yeterlidir!Çocuğum iyileşsin, onun sağlığıyla alakadar olunsun diye buradayım. Her şeyin paraya alınıp satıldığı bir düzende verilenin, kesilenin, alınanın karşılığını istiyorum. Hepsi bu!

2023:12:30 11:03:26
Hatice gül Döner

Hatice gül Döner

Ben 18 ocakta kalp rahatsızlıgıla gittim acile beni korener yoğun bakıma aldilar ve sabah anju olacağımı söylediler korener yoğun bakimin o gece çalışan iki bayan birde erkek hemşire vardı hastalara ve bana davranışları hiç iyi deyildi devamlı kendi aralarında gülüp konuşuyorlar hastalara bakmıyorlardı erkek bayan hemşire damar yolumu bulamadı erkek hemşire çağırdı sonda takmaya çalıştı onuda takamadı olmadı idrarimı yapamiyorum dememe rağmen bakmadı azarlayip durdu beni sabah gelen hemşireye söyledi hemen sondamı degiştirip dogru bir şekilde taktı ama ben sabah kadar acı çektim allah kimseyi yoğun bakimlarına düşürmesin

2024:01:25 21:59:51
Man star4

Man star4

Hasta haklari ezgi hanıma çok teşekkür ederiz kayınbabama çok ilgilendi. Kemoterapi ünitesinde Sercan beye çok teşekkür ederiz ayrıca kalp damar cerrahisi doktor Gökhan GÖKASLAN hocama bilgisinden ve ilgisinden dolayı teşekkür ederiz

2024:01:26 11:53:26
Halil Kara

Halil Kara

01.01.2024 tarihinde eşimle birlikte Liw Hospital acil tıp bölümünüze müracaat ettik... doktor odasına geçtikten sonra doktor(adem Kılıç)bey geldi, ses tonu hafif yüksek olarak kaşlar çatik bi sekilde hanginiz hasta, neyin var gibi üslubu bozuk bi şekilde bize hitap etti... ayrica şikayeti dinledikten sonra muayene etmeden direkt serum takmaya gönderdi...zaten böyle bir üslupla ve muamele ile karşılaşmak istesek evimin yanında şehir hastanesi var direkt oraya müracaat ederdim, boşuna sigortadan faydalanmazdim...demek istediğim liw hospital eski liw hospital değil eski acil doktorlariniz gayet nazik, gayet kibardı maşallah, ancak bu doktorumuz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sanki doktor beyi zorla çalıştırıyoruz, ayrıca hastanenize bi kaç tansiyon aleti ve personel de alırsanız iyi olur, çünkü tansiyon ölçmek ve serum için 10 dakika bekledik, hemşire hanım tansiyon aletinin boşa çıkmasını bekliyoruz dedi çünkü...1 yıldır eşim cocuklarim ve ben zannediyorum yaklaşık 30 defa hastanenizi ziyaret ettik ancak şu bi kaç ziyaretimizden memnun kalmadık, bugünden itibaren de artık kendimizi değerli hissettiren başka sağlık tesisinden hizmet alacağız...

2024:01:07 11:48:40
Fatma Deniz

Fatma Deniz

Dün ve bugün başvurduğumuz hastanede kesinlikle hasta mahremiyeti sıfır.Kalp bölümüne geldik.Ekg bölümünde içeride bayan hasta varken erkek girmesi efor testindeyken iki hastanın birbirini görmesi kesinlikle hasta mahremiyetine aykırıdır.Efor testi bitiminde hastanın tıkanıp nefes alamayıp personelden su istemesi ve personelin kapıda sebilde var alın demesi nekadar insanliktir..Takılan Holteri çıkarmak için 20 dakika beklenmesi zamana aykırıdır.2 günümüzü verdiğimiz hastanede sadece doktor ile görüştugumuz 5 dakika olumludur.Doktor sekreterinin hiç gülmeyen yüzü ve hastaya yardımcı olmaması bilgi vermemesi ve bildiği tek kelimenin bekleyin kapıda bekleyin deyip sorduğumuz sorulara yardımcı olmaması hiç güzel degildir..Sonuclarimizi alamadığımız ödediğimiz para ve geldiğimiz yol giden zamanımızin hesabını kim vericektir..Hasta geldiğimiz hastaneden hiçbir sonuç almadan daha hasta olarak çıktığımız ilk hastanedir.

2024:01:04 17:06:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı