Aydın Yeşilkaya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Aydın Yeşilkaya

Aydın Yeşilkaya, Gaziantep şehrinde bulunan bir restorandır. 1990 yılında açılan işletme, yöresel lezzetlerin yanı sıra Türk mutfağından da birçok seçenek sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Aydın Yeşilkaya'da, lezzetli yemekler uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Menüde bulunan çeşitli yemekler ve mezeler ile her damak zevkine hitap edilmektedir.

  • Yöresel lezzetlerin yanı sıra Türk mutfağından da seçenekler sunar.
  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler.
  • Şık ve konforlu bir ortamda misafirlerini ağırlar.
Aydın Yeşilkaya, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile Gaziantep'te tercih edilmesi gereken bir restorandır. Misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunmayı hedefleyen işletme, herkesi memnun etmek için özenle çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Aydın Yeşilkaya Yorumlar - 1

user318180

Gaziantep Aydın Yeşilkaya Hırdavat Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. İhtiyacınız olan her türlü hırdavat malzemesini bulabileceğiniz bir mağaza. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatları da oldukça makul. Tek eksikleri bazen stok sorunu yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.Puan : 4

10 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı