Akkent Öz Ensari yapı market

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Akkent Öz Ensari Yapı Market

Akkent Öz Ensari Yapı Market, Gaziantep şehrinde hizmet veren köklü bir yapı markettir. 1995 yılında kurulan işletme, yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Akkent Öz Ensari Yapı Market, 1995 yılında Gaziantep'te faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren işletme, geniş ürün yelpazesi ve uzman kadrosuyla sektörde öne çıkmaktadır.

Fiyat Politikası

Akkent Öz Ensari Yapı Market, uygun fiyat politikasıyla müşterilerine kaliteli ürünleri ekonomik fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak yapılan kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Ekonomik fiyatlar
Akkent Öz Ensari Yapı Market'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası, uzman kadro ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Siz de yapı market alışverişlerinizde Akkent Öz Ensari'yi tercih ederek kaliteli ürünleri ekonomik fiyatlarla satın alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Akkent Öz Ensari yapı market Yorumlar - 1

user318168

Çok geniş bir ürün yelpazesi bulunan Gaziantep Akkent Öz Ensari yapı market Hırdavat Mağazası, ihtiyacınız olan her türlü hırdavat malzemesini bulabileceğiniz bir yer. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul. Tek eksiği bazı ürünlerin stokta olmaması olabilir. Genel olarak tavsiye ederim.

10 Ekim 2024
Yalnızlar Rıhtımı - Canlı Radyo Kanalı

Yalnızlar Rıhtımı - Canlı Radyo Kanalı

Çok teşekkür ederim sizlere elektirik arızasında a dan Z ye tüm noktasında yardımcı oldunuz herkese tavsiye ederim hem fiyat hem iş anlayışı konusunda çok iyiler o yüzden 5 yıldız.

2022:12:04 12:16:53
Adem KAÇAR

Adem KAÇAR

Malzemeleri 1 .kalite ve çok ucuz

2022:12:07 20:28:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı