Attraction Atlantis Gaziantep

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Atlantis Gaziantep

Atlantis Gaziantep, Gaziantep şehrinde bulunan eğlence ve alışveriş merkezidir. 2015 yılında açılan bu tesis, ziyaretçilere birçok farklı aktivite ve eğlence seçeneği sunmaktadır.

Tarihçe

Atlantis Gaziantep, şehrin en büyük eğlence komplekslerinden biri olarak hizmet vermektedir. Açıldığı günden bu yana, ziyaretçilerine kaliteli ve eğlenceli bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Atlantis Gaziantep, ziyaretçilerine uygun fiyatlarla eğlence ve alışveriş imkanı sunmaktadır. Giriş ücretleri ve aktivite fiyatları oldukça makul düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Çocuklar için oyun alanları
  • Bowling salonu
  • Restoran ve kafe seçenekleri
  • Alışveriş mağazaları
  • 3D sinema salonu
Atlantis Gaziantep, aileler, gençler ve çocuklar için ideal bir eğlence ve alışveriş merkezi olup, herkesin keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunmaktadır. Farklı aktiviteleri bir arada bulunduran bu tesis, Gaziantep'te mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerden biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Attraction Atlantis Gaziantep Yorumlar - 1

user317928

Atlantis Gaziantep Spor Salonu oldukça modern ve geniş bir spor kompleksi. Burada birçok farklı spor aktivitesi yapabilirsiniz. Ayrıca temiz ve düzenli bir ortama sahip. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Benim için keyifli bir spor deneyimi oldu.

10 Ekim 2024
HASAN GERÇEK

HASAN GERÇEK

Fibromiyalji rahatsızlığımdan dolayı doktor tavsiyesi ile spora yurtdışında başladım.Türkiyeye döndükten sonra devam etmek için Gaziantepte bulunan spor salonlarını gezdim.Kafama tek yatan tam donanımlı tesis Atlantis oldu.Yurt dışındaki hocamı görüntülü arayıp tesisi gösterdim.Onun onayıyla Atlantise üye oldum.2022 yılından beri üyeyim.Haftanın 4-5 günü salondayım.Tüm hocalar çok yardımcı oluyor.Tesis çok temiz ve güvenli.Kas ağrısı vs.sıkıntılarım olduğunda buhar sauna ve havuz iyileşme sürecime çok faydalı oluyor.Rahatsızlığımdan dolayı 1 yıldır hiç ilaç kullanmıyorum.Çalıştıran hocalarım rahatsızlığımı dikkate alıp çalışma programlarını birebir takip ediyor.Gaziantepte olmayacak kadar güzel bir tesis.Şiddetle tavsiye ederim.

2024:01:26 07:05:03
Yücel Balci

Yücel Balci

Yeterli derecede hoca yok heryer kokuyor bu mekana gelince sakın senelik üye olmayın 1 ay sonra pişman olursunuz ve salonun kokuşmuş verilen paranın karşılığı alamıyorsunuz lütfen dikkate alın ona göre değerlendirme yapin

2024:01:06 11:41:04
Muhammet Ali Alın

Muhammet Ali Alın

Yaklaşık 1 sene önce kayıt olduğum spor salonu. 1 senedir her şeyin tam anlamıyla çalıştığı bir anına denk gelemedim.Spa merkezi diye isimlendirilen buhar odası sauna hamam kısmında buhar odasını sık kullanırım diye yazıldım ancak bir dönem buhar makinesi arızalandı, bir dönem tavan döşemesi çöktü kapandı, bir dönem kapısı kapanmadı vs vs sürekli bir sorun. Şu an buhar değil rutubet odası. Çok ağır bir koku var 5 dakika durulmuyor.Duşların kapılarını kilitlemek için bayağı bir efor sarfetmek gerekiyor. Bazı duşların ışıkları çalışmıyor. Bazılarının giderleri tıkanıp mini bir özel havuza dönüşüyor.Havuza pek sık girmiyorum yalan yok ama geçen hafta bir deneyeyim dedim, fazla klordan mı bilmiyorum su bulanıktı çok maruz kalmak istemedim. Küçük havuz ama kalabalık olmuyor allah var.Benim ilk yazıldığım dönemde spa merkezinde havlu peştemal vs vardı bunları kullanabiliyorduk ama şu an sadece dışarıdan spa merkezini kullanmaya gelenlere veriyorlarmış bunları. Bir önceki geldiğimde peştemale denk geldim bir kullanayım dedim çok kötü bir koku vardı pişman etti kullandığıma.1 senedir ufak tefek sorundur iyileşir, araya deprem girdi, çalışanlar çok iyi insanlar vs diye diye sabrettim ama geçen ay bu durumları instagram hesabına mesaj olarak belirttiğimde hesabı kullanan kişi bayağı bir ofansif konuştu. Üyelerin bazı şeylere yorum yapma hakkı yokmuş, buraya yorum yazarsam şirket avukatları ilgilenecekmiş vs vs.Bu yorumu yazmamdaki artık yeter diyeceğim konu da sıcak suyun olmaması oldu. Yani bu artık “olabilir, arızadır, olabilir” dediğim kaçıncı konu olduğu için böyle bir yorum yazma gereği duydum.Severek geldiğim bir spor salonuydu ancak spora olan hevesim kaçtı. Üzgünüm başlarda böyle değildi burası.Salondaki çalışanlar ve hocalar gayet kaliteli insanlar. Özellikle tüm sorunları çözmeye uğraşan Esra hanıma teşekkür ediyorum.İsmim açık bir şekilde gözüküyor. Üyeliğimi satın almak isteyen varsa birkaç ayım kaldı %50(!) indirimle satabilirim 😅

2023:09:13 14:25:19
Murat Sözdeş

Murat Sözdeş

Gaziantepin en donanımlı spor tesisi bütün antrenörleri ilgili ve salon çok sakin asla yoğunluk olmuyor

2024:01:26 07:09:44
Necip Kılıç

Necip Kılıç

Diğer spor salonları gibi değil tam anlamıyla birebir ilginin olduğu bir yer 14 günde verilen diyet verilen antrenmanlarla 7 kilo vermişim.Bana mentorluk eden eren hocanın ilgisi alakası çok güzeldi herkese tavsiye ederim.Gittiginizde eren hocayla kesin tanışın.

2023:09:04 10:16:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–23:00
  • Salı 08:30–23:00
  • Çarşamba 08:30–23:00
  • Perşembe 08:30–23:00
  • Cuma 08:30–23:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 09:00–19:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı