Perifit studio GAZİANTEP

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Perifit Studio GAZİANTEP

Perifit Studio GAZİANTEP, Gaziantep şehrinde bulunan bir pilates stüdyosudur. 2010 yılında kurulan stüdyo, uzman eğitmenler eşliğinde pilates dersleri sunmaktadır. Müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olmayı hedefleyen Perifit Studio, modern ve konforlu bir ortamda hizmet vermektedir.

Fiyat politikası, müşterilerin bütçelerine uygun seçenekler sunmaktadır. Ayrıca, düzenlenen kampanyalar ve indirimlerle müşterilere ekonomik avantajlar sağlanmaktadır.

Hizmetlerimiz:

  • Pilates dersleri
  • Özel dersler
  • Reformer pilates
  • Mat pilates
Perifit Studio GAZİANTEP'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman eğitmenlerimizle bireysel ihtiyaçlarınıza uygun programlar oluşturarak size en iyi hizmeti sunmaktayız. Ayrıca, modern ve temiz bir ortamda pilates yaparak hem bedeninizi hem de ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Perifit studio GAZİANTEP Yorumlar - 1

user317890

Gaziantep Perifit studio GAZİANTEP Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir spor salonu. Burada spor yaparken hem eğleniyor hem de formda kalıyorsunuz. Antrenörlerin ilgisi ve motivasyonu da oldukça yüksek. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Ekim 2024
Ayfer Cice

Ayfer Cice

Güleryüzlü çok tatliş kızlar ve sonuna kadar tam destek tam motivasyon ☺️ müşteri memnuniyeti %100. Çok teşekkür ler herşey için ❤️

2024:01:25 14:36:55
Güney Yel

Güney Yel

Harika bir ekip ,profesyonel çalışma ortamı, çabuk sonuç, Tebrik ediyorum.

2021:12:10 16:52:49
Taner Erden

Taner Erden

Çok muhteşem

2023:08:15 13:37:34
Natalan Natalan

Natalan Natalan

Elif Hanım ve kardeşinin güzel, nezih mekanı ☺️💕

2021:12:24 04:16:27
KZY LOOK TV PLUS

KZY LOOK TV PLUS

Hoş biryer

2021:11:04 05:58:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı