Gaziantep BP

Gaziantep BP, Gaziantep şehrinde bulunan bir akaryakıt istasyonudur. 1990 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli akaryakıt ve hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep BP, 1990 yılında şehrin merkezi bir noktasında hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, sürekli olarak hizmet kalitesini arttırmaya ve müşteri taleplerine cevap vermeye çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Gaziantep BP, rekabetçi fiyatları ile dikkat çekmektedir. Kaliteli akaryakıtı uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine ekonomik bir seçenek sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Geniş otopark alanı
Gaziantep BP'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli akaryakıtı uygun fiyatlarla sunması, hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı, geniş otopark alanı gibi özellikleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil bp Yorumlar - 1

user317878

Gaziantep bp Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakım ve temizlik imkanları da mevcut. Kesinlikle tercih edilebilecek bir istasyon.

10 Ekim 2024
DİJİFORM AJANS

DİJİFORM AJANS

BP Ürünleri ve Market ihtiyacınızı karşılayacak bir konsept olan KOÇERLER sektöründe Gaziantebin en köklü firmalarından biridir tavsiye ediyorum

2023:05:10 17:28:43
Mustafa Karakoyunlu

Mustafa Karakoyunlu

İlgili alakalı personeli ve oto bakım atölyelesi mükemmel dürüst işyeri petrolü desen aynı hilesiz avantasiz birde CEO su Mehmet Uğur balık mükemmel insan tanıdığıma memnun olduğum insanlardan biri sizde dürüst yer ararsanız tavsiye edebilirim

2021:08:19 14:34:47
Emin Emin

Emin Emin

Temiz düzenli yardımcı sheel benzin istasyonu angabe girişte hemen göze çarpıyor size bir tavsiyem var sakın bayramların ilk günü antebe gitmeyin her yer kapalı hiç bir şey bulamazsınız.

2021:07:25 03:22:50
Mustafa Erdal

Mustafa Erdal

Market hizmetleri, kredi kartı işlemleri tuvalet temizliği ve akaryakıt kalitesi ile benim günlük hayatında öne çıkan bir istasyon, teşekkür ediyorum ...

2022:07:07 11:34:01
Sait Kilci

Sait Kilci

Akaryakıtın yanısıra işindeki deneyimi ve güvenilirliği nedeni ile Uğur bey olduğu sürece aracımın bakımlarını da orada yaptırmaya devam edeceğim.

2021:06:01 14:31:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı