Fitbull Gym & Fitness

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Fitbull Gym & Fitness

Fitbull Gym & Fitness, Gaziantep şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. İşletme, müşterilerine geniş bir fitness ekipmanı yelpazesi ve profesyonel antrenörler eşliğinde kaliteli bir antrenman deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Fitbull Gym & Fitness, 2010 yılında fitness tutkunu bir grup girişimci tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, sporculara en iyi hizmeti sunmayı ve onların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri
  • Bireysel antrenmanlar

Önemli Özellikler

  • Geniş fitness ekipmanları
  • Profesyonel antrenörler
  • Grup dersleri ve bireysel antrenman seçenekleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
  • Özel etkinlikler ve yarışmalar
Fitbull Gym & Fitness'i tercih etmeniz için birçok neden var. Profesyonel antrenörlerimiz ve geniş ekipman yelpazemizle spor yaparken keyif alacak, hedeflerinize ulaşmanız için size destek olacağız. Ayrıca, sağlıklı yaşam konusunda danışmanlık hizmetimizle de size rehberlik edeceğiz. Fitbull Gym & Fitness, spor yapmayı seven herkes için ideal bir spor salonudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Fitbull Gym & Fitness Yorumlar - 1

user317856

Gaziantep Fitbull Gym & Fitness Spor Salonu oldukça geniş ve donanımlı bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ayrıca profesyonel antrenörler de mevcut ve size her konuda yardımcı oluyorlar. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve ekipmanlara sıra beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

10 Ekim 2024
Furkan Gürünlü

Furkan Gürünlü

Ağırlık hareketlerinin nasıl yapıldığını öğrenmek için size yardımcı olurlar

2023:09:22 19:04:59
Kadir Yılmaz

Kadir Yılmaz

Mükemmel bir yer aletleri yeni nesil kaliteliVe çok ilgili bir yer

2023:07:04 17:54:54
Muhammed Turkmen

Muhammed Turkmen

Böyle bir ilgisizlik ve terbiyesizlik yok bir yıldız ekliyorum o bile çok o kişilere sahipleri kendini çok görmüş ve ilgi sıfır içerisi çok sıcak insanları çok ters kimseye önermem

2022:07:26 18:16:54
Alperen Özkendir

Alperen Özkendir

Çok ilgisiz bir spor salono hocası surat sallıyorİnsanları ters hiç kimseye önermem çok kötü bir yer

2022:12:07 11:50:25
Mad Zone

Mad Zone

Koşu bantları çok kötü bileklerimde ağrı yaptı bunun yanında giriş kartı parası aldı ve kart falan vermedi(bunun adı ne olur takdir sizin) bir de sadece koşu yaptığım için sahibi sürekli suratsızlık yaptı ben de gitmeyi bıraktım param da haram olsun

2022:07:02 19:23:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı