GAÜN SPORIUM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

GAÜN SPORIUM Gaziantep

GAÜN SPORIUM, Gaziantep Üniversitesi bünyesinde hizmet veren spor merkezidir. 2005 yılında kurulan spor merkezi, geniş bir yelpazede spor hizmetleri sunmaktadır. Fitness, pilates, yoga, spinning gibi grup derslerinin yanı sıra basketbol, voleybol, futbol gibi spor branşlarında da eğitim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

GAÜN SPORIUM, Gaziantep Üniversitesi'nin spor alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Profesyonel antrenörler eşliğinde verilen derslerle öğrencilerin ve halkın spor yapma imkanı bulduğu bir merkez haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Grup dersleri için ek ücret
  • Bireysel antrenmanlar için farklı fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • Profesyonel antrenörler
  • Geniş spor salonu ve ekipmanları
  • Çeşitli grup dersleri
  • Üniversite öğrencilerine özel indirimler
GAÜN SPORIUM, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş spor olanaklarıyla Gaziantep'te tercih edilmesi gereken bir spor merkezidir. Profesyonel antrenörler eşliğinde spor yapmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil GAÜN SPORIUM Yorumlar - 1

user317836

Gaziantep GAÜN SPORIUM Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor tesisi. Burada birçok farklı spor dalıyla ilgilenen kişiler için uygun alanlar bulunuyor. Ayrıca eğitmenler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Temizlik ve düzen konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

10 Ekim 2024
ibrahim halil Oğuz

ibrahim halil Oğuz

Genel olarak sporuima yakın değilsen gidilmez fitness salonu baya Ufak bir hareket yapmak için sırada bekleyene kadar terin 10 defa soğuyor antrenörler desen güneş tutulması gibi yılda bir defa denk gelirsin o gün dünyada ki tüm şansını kullanmış olacaksın onun dışında havuzu iyi oyun salonu da iyi ama temizlik çok iyi değil ayrıca kurallar koymuşlar ama herkesten önce kuralları koyan kişiler kurallara uymuyorlar. Ve tavsiyem mecbur değilseniz gitmeyin.

2023:10:27 19:46:14
idris kaya

idris kaya

Güzel bir tesis, geniş olanakları var, ücretlerin özellikle öğrenci için daha makul olması gerekirdi, bence yüksek..

2023:09:24 15:52:51
erdinç dinçer

erdinç dinçer

Havuzun derinliği,temizliği güzel.Soyunma odasının temizliği biraz zayıf, dolaplara eşyaları koyarken şifre koyuyoruz bu yönden kolay ve güzel.Duşa kabinler, fön makinesi ve dolap sayısı yeterli. Havuzun bulunduğu alan baya soğuk havuzdan çıkınca üşüyorsunuz, ısınmayı yeterli sağlayamamışlar

2023:05:29 06:56:59
SEÇKİN İLDOĞAN

SEÇKİN İLDOĞAN

İyi yönetim, bilgili hocalar ve ilgili teknik ekip birleşince sporcu için ideal bir salon ortaya çıkıyor. İşte gaün sporium tam olarak öyle bir yer.

2023:10:16 09:20:31
Abdullah Üstün

Abdullah Üstün

Kampüs içerisinde gayet güzel biryer 4 arkadaş rahatlıkla eğlenebilirsiniz fiyatlarda ortalama tavsiye edilir

2023:10:20 16:59:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–20:30
  • Pazar 09:00–20:30

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı