Gaziantep Fue Saç Ekim – Docshair Arif UĞUR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Fue Saç Ekim - Docshair Arif UĞUR

Gaziantep Fue Saç Ekim - Docshair Arif UĞUR, Gaziantep şehrinde saç ekimi hizmeti sunan bir kuruluştur. Saç ekimi konusunda uzmanlaşmış olan işletme, son teknoloji ekipmanlar ve deneyimli personeli ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Docshair Arif UĞUR, saç ekimi sektöründe uzun yıllardır hizmet veren bir kuruluştur. Tecrübeli ekibi ve başarılı sonuçlarıyla müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Docshair Arif UĞUR, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Saç ekimi fiyatları, müşterinin ihtiyaçlarına ve saç alanına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Deneyimli ve uzman personel
  • Bireysel saç ekimi planları
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Docshair Arif UĞUR, saç ekimi konusunda uzmanlaşmış bir kuruluştur ve müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlarla saç ekimi yaptırmak isteyenler için tercih edilebilecek bir adres olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Fue Saç Ekim – Docshair Arif UĞUR Yorumlar - 1

user317824

Docshair Arif UĞUR Kuaför'de yaptırdığım saç ekim işleminden çok memnun kaldım. Profesyonel ve deneyimli bir ekip tarafından hizmet almak beni çok mutlu etti. Sonuçlar harika oldu ve istediğim görünüme kavuştum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

10 Ekim 2024
ABDULKADİR Gültekin

ABDULKADİR Gültekin

Saç ekiminden 10 gün sonra saçlarım normale dönmesi mükemmelEkimden 2 gün sonra işime devam edebildim.Saç ekerken en büyük korkum saç ekildikten sonraki yaralı görüntüydü ama 3 gün içinde hiç birşey olmamış gibi hayatıma devam ettim.yani yaralar çok yakından bakılmadıkça saç ekme yarası olduğu belli olmadı.Saç eken arkadaşlar çok itinalıydı Ben bir ara sıkılıp yeter bu kadar ekildiği artık ekmeyin dememe rağmen onlar ekmeye devam etti 😂 gerçekten maksimum greftHerkese teşekkürler ellerinize sağlık

2023:12:22 16:32:35
Hüseyin Karabaş

Hüseyin Karabaş

Gaziantep te birçok hastane de saç ekimi için görüştüm bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittiğim anka hastanesi'nde kararım kesinleşti. Mutlaka randevunuzu alıp görüşün. Üçretsiz muane de sizi çok andınlatıyorlar. Paradan çok itibar, kaliteye ve çevresini tutmaya önem gösteriyorlar. Benimle iletişime geçebilirsiniz saçımın önceki sonraki halini paylaşabilirim sizi aydınlatmak adına☺ son olarak verdikleri ağrı kesici başınız agrırsa kullanın diye verdiler 1 adet kullandım diğerlerini kullanıyorum tabiki😇 kendinize bir iyilik yapın ekin saçlarınızı😄

2023:10:03 16:13:34
volkan Büyükmurat

volkan Büyükmurat

Saç ekimi sürecim beklediğimden çok iyi geçti,Arif hocam ve ekibine burdan teşekkürler ediyorum. Çok ilgili ve özenle işlerini yapıyorlar.Ekim sürecine önem verdikleri kadar, ekimden sonraki yapılacak işlemlerde de yardımcı oluyorlar.

2023:12:11 17:33:24
Ozi Yurdabek

Ozi Yurdabek

Saç ekim işlemi yapmak istediğimde bir çok insanin korkularımı çoğaltıp endişeye düşmeme sebeb olduğu anda Arif Bey ile tanışıp endişelerimi ve korkularımı sıfır’a düşürüp saç ekimini anlatması aydınlatması insanın içini rahatlatıp emin ellerde olduğunu hissettirmesi sayesinde saç ekimi yapmaya karar verdim ve yaptırdım. Samimiyetleri ve güler yüzleriyle profesyonel ekip arkadaşları ile çok güzel bir Ekim çıkardılar Arif bey’e ve birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına çok Teşekkür ederim.

2023:08:25 12:01:15
Mehmet Doğan

Mehmet Doğan

Selamlar harika bir saç ekimi oldu ben bu kadar beklemiyordum tavsiye üzerine Almanyadan geldim ve çok memnun kaldim ekip ve doktor arif bey çok güler yüzlü karşıladılar ve çok sabırlı bir şekilde ekimi gerçekleştirdiler.. tavsiye ederim ve tekrardan Teşekkürlerimi sunarım emeği geçen arkadaşlara :)

2023:10:25 19:52:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı