Elit fitness Emek

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Elit Fitness Emek

Elit Fitness Emek, Gaziantep şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2010 yılında kurulan işletme, uzman antrenörler eşliğinde müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Elit Fitness Emek, spor ve fitness tutkunlarına en iyi hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmış ve geniş bir müşteri kitlesine ulaşmıştır.

Fiyat Politikası

Elit Fitness Emek, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Aylık, üç aylık ve yıllık üyelik seçenekleri ile müşterilerine esnek ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman antrenörler eşliğinde bireysel antrenman programları
  • Geniş ve modern fitness ekipmanları
  • Grup dersleri ve etkinlikleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Elit Fitness Emek'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman antrenörlerimizle çalışarak hedeflerinize daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilir, geniş ve modern ekipmanlarımızla keyifli bir antrenman deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca, uygun fiyatlarımız ve esnek ödeme seçeneklerimizle bütçenizi zorlamadan spor yapabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Elit fitness Emek Yorumlar - 1

user317738

Gaziantep Elit fitness Emek Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir spor salonu. Burada spor yaparken hem eğleniyor hem de verimli bir antrenman geçiriyorsunuz. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

9 Ekim 2024
İbrahim Göçmen

İbrahim Göçmen

Şuan da çok önemli olduğunu söyledi mi unuttun mu diye sordu kimin diye konuştu yine de cevap vermiştim ama bu şekilde kamera karşısında konuşma yapan arkadaşlar algoritmayı bu kadar uzun sürdüğünü söyledi ve Gökhan Özen ne zaman emekli oldu ve bu konuda iyi olur 👍 erken rezervasyon tuzağı vatandaş bu hafta içi geri vereyim abime dedim ve Elmalıların yaşadığı bir tane anestezi altında yapılmasını isteyen birşey yok ki 😌 bakarsın duruma göre yanına gittim ki 😀 50 bir tane atmıştın konuşsana sevgi ve saygılarımla arz ve talep etmiştir de çok iyi geceler 👋🌹❤️😇 Çocuk bir tane atmıştın

2020:08:26 00:12:00
Ertan Kuday

Ertan Kuday

Ferah, temiz, bircok spor etkinligi icin arac ve personel bulunan, elemanlari ilgili ve kaliteli spor merkezi. Belirli saatlerde ekipmanli ve ekipmansiz ozel spor seanslari vardir. Uyelik gerektirir ve farkli uyelik seceneklerinden secim yapabilirsiniz.

2018:02:18 12:53:37
Gorhan AKBAY

Gorhan AKBAY

Selamlar,Ben Elit fitness salonuna tesadüfen denk geldim.Oğlumun deneme sınavı için Fi19 dershanesine gidecekken yanyana oldukları için bu salona girdim.Daha önce de birkaç salona gitmiştim ve en rahatsız olduğum şey çok kalabalık olması aletler için sıra beklemek ve hep yeni yeni kişilerin gelip birkaç gün sonra onları hiç gelmeyip yeni yüzlerin gelmesi...Yani kimin geldiği kimin gittiği belli değil ve çok kalabalık olmasıydı..Elit Fitness'te durum böyle değil.. Kaliteli ve istikrarı sağlamak için gerçekten spor salonu isteyenler için emsalsiz bir yer..En yoğun olduğunu düşündüğüm saatlerde bile gayet sakin nezih bir ortam ve hep tanıdık yüzler..Aletler gayet iyi istediğim her alet var ..Kafama göre çalışıyorum destek istersem Serkan hoca Yusuf hoca hemen destek oluyor..Hem tek hem de ailece üye olunabilecek bir yer..Sevgiler

2023:07:02 09:06:43
Erkan Yeşersin

Erkan Yeşersin

Çok sakin ve doluluk oranı yüksek olmayan bir salon. Konum itibari ile güzel. Fiyat konusunda aynı kolaylık gösterilmiyor. Yüzme havuzu var. Çok sakin ve en yoğun diye düşündüğüm saatte bile kimsenin olmayışı düşündürüyor.

2022:09:10 12:31:13
Emre Mala

Emre Mala

Geçmişten beri giden bir üye olarak işletmede kalite ve kültür düşüşü gözlemliyorum. Kağıt havlu ve sıvı sabun düzenli olarak yenilenmiyor, klimayı yaz sıcaklarında da esirgemezsin resmen benim söylememle açıyolar, ayrıca artık türk nüfusunu da oldukça aşan bi suriyeli kitleye sahip.

2022:07:08 09:34:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 11:00–14:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı